KEŞFEDİLMEMİŞ CENNET DİKMEN

Hendek Dikmen’in Kış Sporları Merkezi ilan edilecek olmasını değerlendiren Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz, “Projeyi sabırsızlıkla bekliyoruz, Dikmen yıl boyunca turizme açık kalabilecek keşfedilmemiş bir bölge dedi.

KEŞFEDİLMEMİŞ CENNET DİKMEN


Dikmen’in kış sporları merkezi ilan edilmesi kararı bölgede heyecan yaratırken, Muhtar Ayvaz görüşlerini paylaştı.


Milletvekilimize teşekkür ediyoruz

Ak Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen’e teşekkür eden Ayvaz, Sayın Milletvekilimiz davetimizi kırmayıp Dikmen’de inceleme yapmıştı. Dikmende organik fındık bahçelerimiz var. Arıcılık, meyvecilik, hayvancılık var. Dikmen; Düzce, Bolu ve Sakarya’nın birleşmiş olduğu bir noktada bulunuyor diye konuştu.


Hayat bulacak

Bölgenin önce turizm bölgesi ardından da Kış Sporları Merkezi ilan edilmesi hakkında yürütülen çalışmaları değerlendiren Ayvaz, bu proje nedeniyle Vatandaşlarımız çok heyecanlandı. Hem bölgemiz hemde şehrimiz için büyük bir avantaj olacak. Bu zamana kadar keşfedilmeyen bir bölge hayat bulacak diye konuştu.

Talepler

Taleplerini sıralayan Ayvaz, mevcut yolun günün şartlarına göre revize edilerek kullanılması gerektiğini anlatarak, ilk etapta kamulaştırmaya ihtiyaç duyulmayacak çünkü vatandaşın arazileri aşağıda kalıyor. İleride alan genişletilmek istenirse vatandaşların yerleri alınabilir veya vatandaş kendisi özel tesis yapar, yada tesislere yerini satabilir dedi.


Dikmen’in yaz/kış turizme açılabilecek bir yer olduğuna dikkat çeken Ayvaz, Kış ayları dışında yazın bu bölgede kamp başta olmak üzere bir çok aktivite yapılabilir. Hava açık olduğunda sapanca gölü bile görülüyor. Projenin hayata geçmesini sabırsızlıkla bekliyoruz diye konuştu.


Kaynak: Bizim Sakarya Gazetesi


Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2016, 00:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184