MUHTARLAR DERNEĞİNİN YENİ BAŞKANI İSKEFİYELİ

Hendek Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kongresi seçimleri çift liste ile gerçekleşti.

MUHTARLAR DERNEĞİNİN YENİ BAŞKANI İSKEFİYELİ


Hendek Ticaret Merkezi Konferans salonunda gerçekleşen Hendek Muhtarlar Derneği Kongresine, Hendek Kaymakamı Mehmet Yıldız, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, CHP Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak, Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş, Sivil toplum kuruluş temsilcileri, Daire amirleri ve Muhtarlar katıldı.
Mevcut başkan Hüseyin Baylan’ın aday olmadığı genel kurulda yeni Mahalle Muhtarı İsmet iskefiyeli ve Soğuksu Mahalle Muhtarı Emin Kula’nın listesinin yer aldığı iki liste ile seçime gidildi.

Divan Başkanı M. Yaşar Demirel olurken, üyeler Cemil Varlıca, Yavuz Birincioğlu ve Turgut İzci oldu.
Saygı duruşu ve İstiklal  marşının okunmasını ardından gündem maddelerine geçildi. Faaliyet Raporları okundu ve Mevcut Başkan ve Yönetimi ibra edildi.

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanlığı görevini devreden Hüseyin Baylan 10 yıl süre içerisinde çok güzel işlere imza attıklarını ifade ederek herkese teşekkür etti.

Protokol konuşmalarının ardından Hendek Muhtarlar Derneği Başkanlığına aday olan İsmet İskefiyeli ve Emin Kula’nın konuşmalarının ardından seçime geçildi.
Yapılan seçimler sonucunda 50 oy alan İsmet İskefiyeli Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı olurken rakibi Emin Kula ise 39 oy aldı.

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanlığına aday olan İsmet İskefiyeli’nin listesinde yer alan Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu.

Zeki Arslan, Fevzi Cesur, İsmet Topal, Mehmet Civelek, Hamdi Turna, Haydar Çamur, İbrahim Korkmaz, Ömer Demir ve Yakup Ateş.


Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2015, 17:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184