Muradiye Ve Hicriye Yenilendi

Hendek Belediyesi ekipleri ilçe genelinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Muradiye Ve Hicriye Yenilendi

Ekiplerin çalışmaları kapsamında Hicriye Mahallesi ve Muradiye Mahallelerinde yol genişletme, yol yapım, kaldırım yenileme ve kilitli parke çalışmalarının tamamlandığı açıklandı. Tamamlanan çalışmalar hakkında konuşan Başkan Babaoğlu, “Ekiplerimiz ilçe genelinde 7/24 esasına göre program dahilinde çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarımız neticesinde ilçemiz daha modern yerleşim alanlarına kavuşuyor ”dedi.

Sokaklar Yenileniyor

İlçe genelinde hummalı bir çalışma yürüten Hendek Belediyesi ekipleri kırsal mahallelerde kilitli parke yol yapım çalışmalarıyla mahalleleri yeni görünümüne kavuşturuyor. Yıllardır toz,toprak ve çamur halinde olan yolları modern hale getiren ekipler, çalışmalar kapsamında Hicriye-Muradiye Mahallesi arasında bulunan 1 km uzunluğundaki yolda kilitli parke yol çalışmasını tamamlarken, Muradiye Mahallesinde ise mahalle içinde bulunan 600 metre uzunluğundaki yolu da kilitli parke buluşturdu.

Çalışmalar Devam Edecek

Yapılan çalışmalarla ilgili Konuşan Başkan Babaoğlu ise; “Parke taşı döşeme çalışmalarımız bölge bölge program dahilinde devam ediyor. İlçemizi daha yaşanabilir ve hem yayalar hem de sürücüler için daha konforlu bir hale getirmek adına ekiplerimiz 7/24 esasına göre çalışıyor. Çalışmalarımız neticesinde ilçemiz daha modern yerleşim alanlarına kavuşuyor. İlçemize eksiksiz hizmet sunabilmek için birçok mahallede ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Üretken Belediyecilik anlayışı ile çıkmış olduğumuz yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışmaktadır.” denildi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184