Muradiye’de Herkes Memnun

Muradiye mahallesinde yapılan kilitli parke çalışması vatandaşları mutlu etti. Muhtar ve vatandaşlar mutluluğunu ve memnuniyetini dile getirirken, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu “Vatandaşın konforu ve mutluluğu bizim için her şeyden önemli. Var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Muradiye’de Herkes Memnun

Sokak Temiz Ve Düzenli

İlçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Hendek Belediyesi ekipleri, Muradiye mahallesini kilitli parke ile buluşturdu.

Muradiye mahallesinde 600 metre uzunluğundaki yola kilitli parke döşerken, Hicriye-Muradiye Mahallesi arasında bulunan 1 km uzunluğundaki yolda da kilitli parke yol çalışmasını tamamladı.

Muhtar Demirel: Çamurdan Kurtardık

Yapılan çalışmalardan memnun olduklarını söyleyen Muradiye muhtarı Dursun Demirel, “ Otuz sene öncesi burası çamur halindeydi, geçilmiyordu. Şuan belediyemizden Allah razı olsun güzel yaptılar, hizmetimizi güzel aldık. Benim muhtarlık zamanımda cami duvarları yapıldı, yollar tamam güzel oldu. Taşlar çok iyi oldu. Şuan milleti çamurdan kurtardık, Vatandaşımız Memnun Oldu. Yol Yapılmasa Daha Kötüydü” Dedi.

Vatandaşlar: Çileden Kurtulduk

Memnuniyetini dile getiren mahalle sakinlerinden Nesibe Güner “ Ben on üç senedir burada gelinim. Çamurluydu yollarımız, sürekli bozuluyordu. Mesela gelenimiz gidenimiz olduğu zaman aşağıdan yol sapağından iniyorduk. Buralara arabalarımız çıkamıyordu. Yağmur yağdığı zaman yollarımız bozuluyordu. Çocuklar okula giderken sıkıntı yaşıyorlardı. Şimdi iyi oldu, güzel oldu yollarımız memnunuz. Muhtarımızdan da belediye başkanımızdan da memnunuz sağ olsunlar yaptırdılar” derken bir diğer mahalle sakini Şaban Ergİn ise “ Otuz senedir yol sıkıntımız şükür şimdi yapıldı, rahat ettik. Daha önce çok ızdıraplar çektik burada. Çalışmalardan memnunuz” dedi.

Herkes Mutlu

Mahalle sakinlerinden Ebru Güner “ Ben burada yaşıyorum. Çocukluğum burada geçti, burada büyüdüm. Sürekli çamur oluyordu yollar. Arabalar gelemiyordu. Karda gelemiyordu, çıkamıyorlardı. Sürekli bir sorundu. Çocuklar okula giderken üstleri ayakları çamur oluyordu. Şuan temiz yollarımız, düzenli. Belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Var Gücümüzle Çalışmaya Devam Edeceğiz

Bütün vatandaşların mutluluğunda pay sahibi olmak istediğini söyleyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “ Söz verdiğimiz gibi gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hiçbir vatandaşımızın ayağına çamur değmeyene kadar yol bakım, onarım çalışmalarına ara vermeden var gücümüzle çalışacağız. Vatandaşın konforu ve mutluluğu bizim için her şeyden önemli” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184