Pınarlı Yoluna Sıcak Asfalt

Hendek Belediyesi heyelan nedeniyle çökmelerin yaşandığı Pınarlı Mahallesi yolunda sağlamlaştırma çalışmaları yaparak, 1,3 kilometrelik yolu sıcak asfaltla buluşturdu.

Pınarlı Yoluna Sıcak Asfalt

Turgut Babaoğlu

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun, “Mahallelerde hiçbir sorun kalmayacak” talimatının ardından çalışmalarına sırasıyla ara vermeden ekipler, Hendek’in bir tarafında yüzleri güldüren hizmetlerine devam ediyor. Başkan Babaoğlu’nun evinde COVİD-19 tedavisi görmesi nedeniyle çalışmalarda hiçbir aksama olmaması talimatını vererek, belirlenen program dahilinde çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Muhtar’dan Babaoğlu’na Teşekkür

Çalışmalar kapsamında heyelandan dolayı bir bölümünde çökmeler yaşanan Pınarlı mahalle yolunda zemin sağlamlaştırma çalışması yapıldı. Gerekli tedbir ve yenilemelerin tamamlanmasının ardından ekipler tarafından 1300 metre uzunluğundaki yola sıcak asfalt serimi yapıldı. Mahalle Muhtarı Halil Kahveci, hizmetler nedeniyle Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na teşekkür etti.

Başkanımızın Talimatları

Çalışmaları inceleyen Başkanvekili Hüdaverdi Bahadır ise vatandaşlarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi. Hendek’in her mahallesinde her gün farklı hizmetlerin peş peşe hayata geçtiğini anlatan Başkanvekili Bahadır, “ Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’nun talimatları doğrultusunda başlattığımız yoğun çalışma programına hiç ara vermiyoruz. Hendek’imizin hangi mahallesinde ne sorun varsa aşama aşama çözüme kavuşuyor” diye konuştu.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mutalip sevinç
Mutalip sevinç - 3 yıl Önce

Selamun aleyküm abi bizim arsaya giden yol çok kötü yağmurlu havada aracla çamura saplaniyoruz orayada bi asfalt dökerseniz çok dua ederiz ve bu yol herkes tarafından çok kulanilan bir yoldur pire dagi bolgesindeki yol karatoprak tan seyhler köyüne giden yol

Gökdeniz Der
Gökdeniz Der - 3 yıl Önce

Kaç senedir Göksu Kurtuluş ve yeniyayla köylerimiz asfalt bekliyor neyi gidersiniz küçüklüğümden beri oyoldan çekilenler ancak biz biliriz hizmet böyle olmaz yollar yolluktan çıkmış nüfusuna çok kalabalık olmasına rağmen yollar asfalt olmadı ama unutmayın Göksulu lar hendek te büyük bir nüfusa sahiptir

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184