Sarıdede Mahallesi’nde 6 Sokak Asfaltlandı

Hendek Belediyesi’nin asfalt atağı devam ediyor.

Sarıdede Mahallesi’nde 6 Sokak Asfaltlandı

Çalışmaları yerinde takip eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Sarıdede mahallemizde 6 sokakta toplam 1 kilometre sıcak asfalt sererek, sokaklarımız yeniledik. Ekiplerimiz ile yarında Yenimahalle’deyiz” dedi.

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu, yoğun seçim programının yanı sıra belediyenin mahallelerde yürüttüğü çalışmaları da yakından takip ediyor.

Asfaltlamada 5 yılda 120 kilometre rekoruyla dikkat çeken Hendek Belediyesi, Sarıdede Mahallesi’nde, 1165., 1169., 3038., 3061.,3072. ve 3200. Sokaklar olmak üzere toplam 6 sokağı daha sıcak asfaltla yeniledi.

Çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Babaoğlu, “Sarıdede mahallemize sözümüz vardı, asfalt bekleyen sokaklarımızı yeniledik. Burada 6 sokağımızı kapsayan çalışmayla toplamda 1 kilometre mesafeye asfalt serdik. Sokaklarımız artık çok daha güzel” dedi.

Başkan Babaoğlu, Hendek Belediyesi olarak hizmet akışını devam ettirdiklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:

Mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Sokaklarımızı, caddelerimizi sıcak asfaltla yeniliyoruz. 5 yılda 120 kilometreyi bulan sıcak asfaltlama ile bizden önceki dönemde yapılan asfalt çalışmalarının çok ötesine geçtiğimiz gibi, Sakarya’da bu noktada ilçeler bazında belki de en fazla sıcak asfalt döken belediye biz olduk. Ekiplerimizi şu an Yenimahallemize yönlendirdik. Yarın sabah itibarıyla Yenimahalle bölgemizde çalışmalarımız devam edecek. Durmak yok, devamında 1 Nisan sabahından itibaren de ekiplerimiz sahada olmaya devam edecekler. Hedefimiz güçlü Hendek, daha güzel yarınları hep birlikte inşa etmektir.

Çalışmaları memnuniyetle karşılayan mahalle muhtarı Mustafa Semiz ve vatandaşlar, Başkan Babaoğlu’na teşekkür etti.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184