Şeyh İzzettin İsmail 722. Yılında Türbe Bahçesinde Dualarla Anıldı

Hendek Şeyhler Mahallesinde Bulunan 1300 yıllarında Yaşamış Anadolu Erenlerinden Şeyh İzzettin İsmail Türbesi hacet bayramının 722. Yılında Türbe Bahçesinde Dualarla Anıldı.

Şeyh İzzettin İsmail 722. Yılında Türbe Bahçesinde Dualarla Anıldı

Şeyhler Mahalle Muhtarı Hakkı Çalık ve mahalle sakinleri ile birlikte bu yıl 722’ncisi düzenlenen Şeyh İzzettin İsmail Efendi Hacet Bayramı siyasiler ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Bir süre önce duyurusu yapılan ve bu yıl 722’ncisi gerçekleşen Şeyh İzzettin İsmail Hacet Bayramı Kuran tilavetleri ve Mevlit okumaları ile başladı.

Şeyhler Mahallesi Şeyh İzzettin İsmail Efendi Türbe bahçesinde gerçekleşen Hacet bayramına katılan vatandaşlara etli pilav içecek ikram edildi. Şeyhler mahalle muhtarı Hakkı Çalık düzenlenen Hacet Bayramına katılan misafirleri ile tek tek yakından ilgilendi

Bu yıl 722’ncisi gerçekleşen Geleneksel 722. Şeyh İzzettin İsmail Hacet Bayramına Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı, Hendek Müftülüğü din görevlilerinin yanı sıra Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şeyhler mahallesinde 722’ncisi düzenlenen Şeyh İzzettin İsmail efendi Hacet Bayramı Hendek Müftülüğü Din görevlilerince Kuran tilavetleri ve Mevlit okumalarının ardından yapılan dualar ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184