Tatilciler Dikmen Yaylasını Tercih Etti

Bayram tatilini fırsat bilen Vatandaşlar rotasını Dikmen’e çevirdi.

Tatilciler Dikmen Yaylasını Tercih Etti

9 günlük Ramazan Bayramı tatilini ve güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar soluğu Hendek’in 1725 rakımlı Hendek Dikmen Yaylasında aldı.

Bayram tatilinin güneşli günlere denk gelmesi ile Dikmen yaylasının doğal güzelliklerini tercih eden Vatandaşlar aileleri ile birlikte piknik yapmayı ihmal etmezken hem Bayramın hem de güzel havanın tadını doyasıya çıkardı.

Tatil için doğayı tercih ettik

Dikmen Yaylasının her mevsimde ziyaret edilmesi gerektiğini belirten Kerem Ayvaz “9 günlük tatil için Dikmen Yaylasına geldik. Mangal yaparak eğleniyoruz.

 Dikmen, ormanlık alanı çok olan bir bölge. Yaz aylarında da derelerde yüzüyoruz" ifadelerine yer verirken, Dilek Pektemek ise “Ailece piknik yapmaya, eğlenmeye geldik.

Bayramlarda burada toplanmayı seviyoruz ve güzel bir anı oluyor" diye konuştu.

Doğanın tadını çıkarıyoruz

İstanbul’dan Dikmen Yaylasına gelen Enes Kahraman "25 yıldır buraya geliyorum. Burası bizim köyümüz gibi oldu. İstanbul’dan geldiğimiz zaman Trabzon’daki aynı geleneği yaşıyoruz.

Biz ziyaret ve bayram vesilesiyle geldik" ifadelerine yer verirken, Yaylanın havasını çok sevdiğini söyleyen İlker Özer ise “Burayı sık sık ziyaret edip vakit geçiriyorum.

Akrabalar da burayı görmek istedi. Hep birlikte doğanın tadını çıkarıyoruz" diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184