Uzuncaorman’dan Başkan Babaoğlu’na Teşekkür

Hendek Belediyesi tarafından Uzuncaorman mahallesinde yapılan kilitli parke yol çalışması, mahalle halkını mutlu etti.

Uzuncaorman’dan Başkan Babaoğlu’na Teşekkür

Mahalle Muhtarı Mehmet Civelek ve mahalle sakinlerinden olan AK Parti Mahalle Başkanı Recep Gürbüz, verdiği sözü tutan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na teşekkür etti.

Mahalle Muhtarı Civelek, çalışmaların 2.sokakta belirterek, ayrıca cami önünde çevre düzenlemesi ve otopark alanı yapıldığı dile getirdi. Başkan Babaoğlu’nun Uzuncaorman mahallesinen gelen taleplere duyarsız kalmadığını ifade eden Civelek, “Diğer sokaklarımızda da bu çalışmaların devam edecek. Başkanımıza gösterdiği ilgi nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi

 Şuana kadar 4 bin metrekarelik alanda çalışmaların tamamlandığı bu rakamın ise 10 bine ulaşmasının planladığı ifade edilirken, bir teşekkürde mahalle sakinlerinden geldi.

AK Parti Mahalle Başkanı Recep Gürbüz, “Cumhur İttifakımızın kıymetli Belediye Başkanı olan Turgut Başkanımıza mahallemizin sorunlarını aktarmıştık. Kendisine de kısa sürede çözüm bulacağını bildirdi. Çok şükür bugün o sözünü yerine getiriyor. Uzuncaorman mahallemizin yolları yenileniyor, buranın insanları çamurdan tozdan kurtuluyor. Kilitli parke çalışmaları hızlıca devam ederken mahalle sakinlerinin sevinci bizleri de sevindiriyor. Başkanımıza mahallemize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı tüm mahallem adına teşekkür ediyorum. Allah razı olsun”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184