Uzuncaorman’dan Çalışmalara Tam Not

Uzuncaorman mahallesinde 5 ayrı sokakta yapılan yol bakım, kilitli parke ve düzenleme çalışmalarıyla vatandaşlar çamurdan kurtuldu.

Uzuncaorman’dan Çalışmalara Tam Not

Muhtar ve mahalle sakinleri memnuniyetlerini dile getirirken, Hendek belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Vatandaşlarımızın tebessümü ve artan memnuniyeti bizim için hediyelerin en güzeli. Hizmetlerimiz tüm mahallerimizde artarak devam edecek. Nerede sorun varsa çözüyoruz. Hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

5 Sokakta Çamur Derdi Bitti

Hendek Belediyesi ekipleri her mahallenin ihtiyacına göre çalışmalarını sürdürüyor. Üstyapı çalışmaları kapsamında ekipler, Uzuncaorman mahallesinde sokakları kilitli parke ile buluşturdu.

5 ayrı sokak ve cami çevresinde gerçekleşen çalışmalarda ekipler, parke taşları ile sokakları ilmek ilmek işleyerek hem modern bir görünüme hem de konforlu bir ulaşım ağına kavuşturmuş oldu. 6 bin metrekare kilitli parke taş kullanıldığını ifade eden ekipler, Uzuncaorman’da ihtiyaca göre çalışmaların devam edeceğini bildirdi.

Muhtar Civelek Ve Vatandaşlar

Yapılan çalışmalar hakkında konuşan Uzuncaorman Mahalle Muhtarı Mehmet Civelek, “ 13 senedir bu mahallede muhtarlık yapıyorum. Bu sokaklar daha önceden çamur içindeydi. Önceden yapılan satır kaplama asfalt bozulmuştu. Başkanımız Sn. Turgut Babaoğlu’na mahallelim ve şahsım adına hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. 91 tane mahalle var, bekledim ve beklediğime değdi. Vatandaş memnun, biz memnunuz. Allah razı olsun” diye konuştu.

Vatandaş Mutlu

Vatandaşlarda tamamlanan çalışmalar sonrasında memnuniyetini dile getirdi. Mahalle sakinlerinden Nejla Nişancı “Eskiden yollar hep kasisliydi. Arabalarımız çukurlara vuruyordu. Şimdi parke taşı döşendi çok güzel oldu, rahat ettik yapılan çalışmalardan memnun kaldık” derken, Orhan Yazıcı isimli vatandaş ise, “Eskiden yollar kötüydü parke yapıldı, sağ olsun belediyemiz ve muhtarımız. Çocuklar kışın okula gidemiyordu servise veriyorduk, artık rahat rahat gidip gelebilirler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz Allah razı olsun“ dedi.

Mahallemiz Güzelleşti

Ahmet Ataç isimli vatandaş ise, “ Eski hali çok berbattı, yollar hep kasis çamur içindeydi. Şimdi ise yollarımız çok güzel oldu. On numara yolumuz oldu. Çok memnunuz. Başkanımızdan Allah razı olsun” derken son olarak konuşan Firdevs Nişancı, “ Eskiden çamur su içindeydi etraf. Şimdi çok güzel oldu ellerine sağlık Belediye başkanımızın, Allah razı olsun. Ne zaman arasak bir derdimiz olsa talebimizi geri çevirmiyor yanımızda oluyor” diye konuştu.

Babaoğlu: Artacak

‘Vatandaşlarımızın mutluluğun bizleri de mutlu ediyor, onların rahatı için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz’ diyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Uzuncaorman mahallemizdeki çalışmalar tamamlandı. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Tüm ekiplerimizle sahadayız. Program dahilinde sırayla bütün mahallelerimize ihtiyacı olan gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın tebessümü ve artan memnuniyeti bizim için hediyelerin en güzeli” ifadelerine yer verdi.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2022, 17:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184