Vatandaşlar Köprünün Yıkılmasından Korkuyor

Kadifekale ve Güney Mahalleleri bağlantı yolundaki köprü be köprü ayakları tehlike saçıyor.

Vatandaşlar Köprünün Yıkılmasından Korkuyor

Hendek Kadifekale ve Güney Mahallelerinin İlçe Merkezi, çevre Mahalle ve Köyler ile bağlantısını sağlayan ana yol üzerindeki köprü üzerinde oluşan çukurlar Vatandaşlar ve Sürücüleri tedirgin ediyor.

Çukurlara dubalı önlem

Hendek Kadifekale ve Güney Mahallesi bağlantı yolu üzerindeki köprüde meydana gelen derin çukurlara duba ve emniyet şeridi ile sürücülerin dikkati çekiliyor.

Yıkılmasından korkuyoruz

Yol güzergahını kullanan Vatandaşlar ve sürücüler, köprünün ayak kısımlarının arkasındaki zeminlerde toprak kaymaları mevcut, aynı zamanda köprü üzerinde de derin çukurlar oluştu. Hem çukurlar hem de köprü ayaklarındaki toprak kaymaları tehlike saçıyor ve bizleri tedirgin ediyor. Köprünün yıkılmasından korkuyoruz ifadelerine yer verdiler.

Yetkililere sesleniyoruz

Köprüde meydana gelebilecek olası bir yıkım veya kazanın sorumlusu kim olacak diye soran Vatandaşlar, köprüyü kullanan tonajlı kamyonlar nedeniyle böyle bir sorun yaşandığını düşündüklerini ve yetkililerin en kısa süre içerisinde gereken çalışmaları gerçekleştirmelerini talep ediyorlar.

Yollarımız bozuk, sonuç alamadık

Mahalle ana yol üzerinde çöküntüler ve bazı ara yollarda heyelan meydana geldiğini belirten Vatandaşlar, Hendek Belediyesi ve Büyükşehir Belediyemize başvurduk ama sonuç alamadık. Yollarımız bozuk ve uçan yol kenarları tehlikeli, sürücüler için can güvenliği riski var, yollarımızın onarılmasını bekliyoruz ifadelerine yer verdiler.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2022, 08:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184