Yeniköy Mahallesinden Hizmet Teşekkürü

Hendek Yeniköy Mahallesi Muhtarı Mahalle halkı ve Belediye ile işbirliği içerisinde çalışarak Mahallenin eksikliklerini gideriyor.

Yeniköy Mahallesinden Hizmet Teşekkürü

Mahalle halkı ve Hendek Belediyesi ile birlik ve beraberlik içerisinde Mahallenin eksikliklerini gideren Muhtar Umut Unat ve Mahalle halkı destek veren herkese teşekkür etti.

Yeniköy Mahallesi Muhtarı Umut Unat Mahallede Köy Konağının tadilatı ve Muhtarlık binasının tadilatının yanı sıra, Cami Tadilatı, Mahalle yolunun asfaltlanması, Tarla yolları çalışmaları nedeniyle Hendek Belediyesine teşekkür etti.

Mahalle halkı ile birlik ve beraberlik içerisinde Mahalle için çalışmaların devam edeceğini belirten Muhtar Umut Unat “Mahallemizin eksikliklerini mahalle halkımız ve Hendek Belediyesinin çalışmaları ile gideriyoruz. Zaman içerisinde mahallemizin eksikliklerini gidermek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizlere her zaman destek veren ve Mahallemizde çalışmaları gerçekleştiren Hendek Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na ve Mahalle halkıma teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184