Yenimahalle Güçlü Altyapıya Kavuşuyor

Yenimahalle’de 3.etap yağmur suyu alt yapı çalışmalarının hızla devam ettiğini açıklayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Nüfusun en yoğun olduğu Yenimahalle’de Yıldırım Beyazıt Caddesi- 2028 ve 2003 numaralı sokaklardan Beştepeler Caddesine kadar altyapı hattı oluşturuluyor” dedi.

Yenimahalle Güçlü Altyapıya Kavuşuyor

Hendek Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerinde toplamda 33 kilometre uzunluğuna yağmur suyu altyapı ağı kapsamında, şehir merkezinde başlayan 3.etap çalışmaları devam ediyor.

Cumhuriyet Meydanı – Şehit Ali Gaffar Okkan Caddesi kesişimi ve Akova Mahallesinde tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından Yenimahalle’de başlayan 3.etap çalışmalarını yerinde takip eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, nüfusun en yoğun olduğu Yenimahalle’de Yıldırım Beyazıt Caddesinden başlanarak 2028 ve 2003 numaralı sokaklar üzerinden Beştepeler Caddesine kadar altyapı hattı oluşturuluyor. Beştepeler Caddesinin ardından Servetiye Caddesine geçilecek ve orada da ayrı bir altyapı hattı oluşturacak dedi.

Ara vermek yok

Üst yapı çalışmaları kadar alt yapıya verilen büyük önem ve hassasiyeti vurgulayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Şehrimizin merkezinde her yağmur sonrasında oluşan birikinti ve su baskınlarının önüne geçmeyi planlıyoruz. Güçlü altyapı sağlam gelecek diyerek her gün önemli çalışmalara imza atıyoruz.

Alt yapıya çok büyük önem veriyoruz. Alt yapı güçlendirme çalışmaları belirli bir aşamaya geldiğinde ve kronik sorunlar çözüldüğünde kimse mağdur olmayacak. Çalışmalarının tamamlanmasıyla yağmur suyunun alt yapıya akışı sağlanacak. Alt yapıdan üst yapıya bu çalışmalarımız mahalle mahalle ara vermeden devam edecek. Hendek’imize hayırlı olsun dedi.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2020, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184