Yenimahalle’de İki Sokak Daha Yenileniyor

Yenimahalle’deki dev yağmur suyu hattı projesinin tamamlanmasının ardından üst yapı yenileme çalışmaları kapsamında 2060 - 2061 numaralı sokaklarda kilitli parke ve yaya yolu çalışmalarına başlandı.

Yenimahalle’de İki Sokak Daha Yenileniyor

Başkan Babaoğlu, “Modern bir şehir inşa ediyor, örnek projelerle önümüze bakıyoruz. Yenimahalle ve şehrimizin tüm sokaklarında sorunları bitireceğiz” dedi.

Dev Altyapı Projesi

Her yağmur yağdığında sular altında kalan Yenimahalle’nin altyapı sorununu çözerek 5,7 kilometre uzunluğunda yağmur hattı inşa eden Hendek Belediyesi, 330 yağmur suyu ızgara montajının ardından üst yapı çalışmalarına başlamıştı. 119 sokağı dertten kurtaracak bu proje sayesinde bozulan, kazılan ve hat döşenen yollarda üst bakım çalışmaları hava şartlarına uygun zamanlarda devam ediyor.

Sıcak Asfalt, Yaya Yolları, Otoparklar

2028 numaralı sokağın asfaltlanmasının ardından, Beştepeler Caddesine sıcak asfalt serimi yapılmış yaya yolları ve cep otoparklar inşa edilmişti. Eski halinden eser kalmayan caddede oluşan lokal problemlerin de çözüleceği açıklanırken, ekipler diğer mahallelerde asfalt, kilitli parke ve yaya yolları programlarına başladı.

Sıra 2060 Numaralı Sokakta

Bu kapsamda 2060 numaralı sokakta 260 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde araç yolu kilitli parke ile buluşacak. Toplamda 1560 metrekare kilitli parke yapılacak olan bu yolda çift taraflı olarak yaya kaldırımı inşa edilecek. 1040 metrekarelik alanda yapılacak olan yaya yollarıyla bu sokakta modern ve güvenli bir hale kavuşmuş olacak.

Sıra 2061 Numaralı Sokakta

Diğer bir çalışmada 2061 numaralı sokakta başladı. Bu sokakta da 270 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde 1620 metrekare kilitli parke imalatı yapılacak. 1080 metrekareden oluşan çift taraflı yaya yollarıyla başlayan çalışmalar tamamlanmış olacak. Ardından diğer sokak ve caddelerde sırasıyla devam edecek.

Cadde Ve Sokaklar Modernleşiyor

Yapılan çalışmaların hayırlı olmasını dileyen Başkan Turgut Babaoğlu, “ Sıcak asfalt döküyor, yaya yolları, cep otoparklar inşa ediyoruz. Altyapısıyla, üst yapısıyla yenilenen yoğun bir çalışma dönemi yürütüyoruz. Ufak tefek sorunlar elbette olacak, bunlarda ekiplerimiz tarafından giderilecektir. Fotoğrafın bütününe bakıldığında Yenimahalle’de yılların sorununu sona erdiren dev bir proje tamamlandı. Altyapı tamam, üst yapıda kademe kademe bitecek. Modern bir şehir inşa ediyor, örnek projelerle önümüze bakıyoruz. Yenimahalle ve şehrimizin tüm sokakları sorunsuz olacak. Hayırlı olsun” dedi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Fmisirli
Fmisirli - 2 yıl Önce

.Nüfusu 80 Bine ulaşan bir ilçede hala çöplerin bidonlarla toplanması nasıl bir
Yönetim anlayışıdır.

Sinan paşa Kolçak
Sinan paşa Kolçak - 2 yıl Önce

2059. Sokak ne zaman yapılacak? Bu sokakla ilgili bir kaç kez belediye yetkilerine söylememize rağmen neden yapılmıyor?

Y.mahalle
Y.mahalle - 2 yıl Önce

Daha 2 ay olmadı Beştepeler caddesini yapalı çökmeler yamalar başladı seneye yine asfalt yaparlar yazık milletin cebinden çıkıyor bu paralar

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184