YOLLAR PATATES TARLASINA DÖNDÜ

Hendek yukarı Hüseyinşeyh Mahallesinde yaşayan vatandaşlar Hicriye Mahallesi bağlantı yolunun yapılmasını isteyerek yetkililere seslendiler.

YOLLAR PATATES TARLASINA DÖNDÜ


Yukarı Hüseyinşeyh Mahallesinde yaşayan vatandaşlar Hicriye mahallesi bağlantı yolunda yolların ve Köprülerin bozuk olduğunu ve bir an önce bu bölgeye çözüm bulunmasını isteyerek talepte bulundular.

Yukarı Hüseyinşeyh mahallesinde ikamet eden bir vatandaş şikayetini şu ifadeler ile dile getirdi “ Büyükşehir belediyesi bağlantı yolunda bulunan  köprülerden biri deforme oldu diye yenilenmesi amacıyla ihale ile bir özel şirkete verdi. Köprü yıkıldı ne tarih kaldı ne köprü. Yıktıkları Köprünün yerine  yeni bir dolgu köprü yaptılar. Deforme olan köprüyü yaparken diğer sağlam olan köprü bozularak deforme oldu. Bir tek o kadarla da kalmadılar. Mahallemizin yollarından paletli kepçeler ve iş makinelerin geçmesi ile  başlayınca zaten bakım yapılmayan yollar tamamen bozuldu.


Görevlilere giderken yolların ne zaman yapılacağını sorduğumuzda aldığımız cevap biz onunla ilgilenmeyiz oldu. Büyükşehir yetkililer arayıp durumu anlattık. Yetkililer bize bizim haberimiz yok biz köprüyle ilgilendik cevabı verdiler.

Vatandaş İnci’ye de sitem de bulunarak “ O meşhur balkon konuşmasında bize odunla vurana biz parkeyle granitle vuracağız diyen millet vekili aday adayımız Ali İnci’ye  sesleniyorum. Şimdi  onlara neyle vurdunuz bilmiyorum ama bizlere evimize araçlarımızla giremeyeceğimiz yan yana iki araç sığmayan yollarımızı yıkarak vurdunuz sağ olun diyerek tepkisini dile getirdi.


Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2015, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184