Destici STK Temsilcileri ile Kahvaltıda Buluştu

Büyük Birlik Partisi(BBP) genel başkanı Mustafa Destici ve Hendek Belediye Başkan Adayı İrfan Püsküllü düzenlenen kahvaltı programında STK temsilcileri ile bir araya geldi.

Destici STK Temsilcileri ile Kahvaltıda Buluştu

Aşk-ı ala düğün salonunda düzenlenen kahvaltı programına Büyük Birlik Partisi genel başkanı Mustafa Destici, Hendek Belediye Başkan adayı İrfan Püsküllü, Büyük Birlik Partisi Sakarya il başkanı Cengiz Bayter, Hendek Tüm muhtarlar dernek başkanı Kadir Yağlı,Muhtarlar,  Hendek Esnaf ve sanatkarlar odası başkanı M.Yaşar Demirel, Belediye meclis üyesi adayları ve partililer katıldı.

Program Büyük Birlik Partisi Hendek ilçe başkanı Samet Kenar’ın selamlama konuşmasıyla başladı.

Hendek Belediye Başkan Adayı İrfan Püsküllü yaptığı konuşmada , Belediye başkanlığını iki dönem yaptım bilgi birikimimiz var ekibimiz var inşallah muhtarlarımızla, STK’larımızla , esnaf odalarımızla ve sizlerle Hendek ilçemizi yönetmeye talibiz dedi.

Büyük Birlik Partisi genel başkanı Mustafa Destici yaptığı konuşmada, Büyük Birlik Partisi olarak 31  mart yerel seçimlerine daha önceki genel seçimlerde ve 2019 yerel seçimlerinde olduğu gibi Cumhur ittifakının bir parçası olarak  katılıyoruz.

Hendek’teki Seçim ittifakımız Türkiye’deki tüm seçim bölgelerini kapsamıyor daha doğrusu bu resmi bir ittifak değil genel seçimlerde resmi ittifak var yerel seçimlerde iş birlikleri yapılıyor.

Bizde Cumhur ittifakı partileri Ak Parti, MHP ve Büyük Birlik Partisi olarak Büyükşehirlerde ittifak seçimlere katılıyoruz.

Burada iki dönem Belediye başkanlığı yapmış İrfan Püsküllü Kardeşimiz sözünün eri eyliyetli, rikayetli  ve terjübeli  bir belediye başkanı olarak sizin karşınıza inşallah desteğinizle Hendek Belediyesini kazacak ve sizle birlikte yönetecek dedi.

Kahvaltı programı günün anısına fotoğraf çekimlerinden sonra sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2024, 20:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184