5.İLÇEDE MEVCUT İLÇE BAŞKANLARI İLE DEVAM KARARI ALINDI

AK Parti Sakarya Teşkilatımızın Olağan İlçe Kongreleri, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca hazırlanan kongre takviminin usul ve esasları dahilinde devam etmektedir.

5.İLÇEDE MEVCUT İLÇE BAŞKANLARI İLE DEVAM KARARI ALINDI


Teşkilat Kademelerimizle yapılan istişare ve değerlendirmeler sonucunda 05 Aralık Cuma günkü AK Parti  Kocaali  5. Olağan Kongresi'nde mevcut ilçe başkanımız Burak AK  ve ertesi gün 06 Aralık 2014 Pazar günü AK Parti Sapanca ve Hendek Teşkilatlarımızın 5. Olağan Kongresi'nde mevcut ilçe başkanlarımız Nazmi BOSTANCI ve Ali Kemal SOFU  ve 07 Aralık 2014 Pazar günü Karapürçek Kongremizde de mevcut ilçe başkanımız Cemalettin SELİM ile yola devam edilmesi kararı alınmıştır. Ayrıca yeniden düzenlenen Kongre takvimimize göre 13 Aralık 2014 Cumartesi günü  yapılacak olan AK Parti Adapazarı Teşkilatı 3.Olağan Kongresinde mevcut ilçe başkanımız Mustafa AK ile yola devam kararı alınmıştır.


Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın istişari çalışmalarının neticesini değerli teşkilat mensuplarımız, kıymetli delegelerimiz ve kamuoyunun bilgisine sunmaktayız.

06 Aralık Cumartesi gerçekleştirilecek olan Hendek ve Sapanca kongrelerimize programları dahilinde ilimizde bulunacak olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Doç.Dr Ayşenur İSLAM teşrif edeceklerdir. İlçe başkan adaylarımıza ve yeni seçilecek yönetimlerimize başarılar diler, kongrelerimizin partimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ederim.


RECEP UNCUOĞLU
AK PARTİ SAKARYA İL BAŞKANI

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2014, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184