ACARTÜRK HENDEK KÜÇÜK SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya Milletvekili adayı Alirıza Acartürk, Hendek’te Küçük Sanayii Kooperatif Başkanı Cengiz Varlıca ve Sanayii esnafını ziyaret etti.

ACARTÜRK HENDEK KÜÇÜK SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ


MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Yönetimi ve Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır ile birlikte Küçük Sanayii esnafını ziyaret eden MHP Milletvekili Adayı Alirıza Acartürk, Kooperatif Başkanı Cengiz Varlıca ile bir süre sohbet etti.

Küçük Sanayii Kooperatif Başkanı ve Esnaflar MHP Sakarya Milletvekili Adayı Alirıza Acartürk’ün ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Milletvekili Adayı Alirıza Acartürk ziyaretleri sonrası yaptığı değerlendirmelerde AKP’nin 1 Kasım’da uğrayacağı hezimeti engelleme uğruna artık sokaklarda düpedüz yalanlar söylemeye başladığını belirtti.

Acartürk, Son yalanları MHP iktidara gelirse başörtüsünü yasaklayacak şeklinde. Bu ülkede başörtüsü ile ilgili Meclis’e kanun teklifini getiren partinin MHP olduğunu unutuyorlar galiba. O kadar çok yalan söylüyorlar ki, en sonunda yalan denizinde boğulacaklar diye konuştu.

Yalan üstüne yalan

Acartürk, seçim öncesinde ziyaretlerine devam ediyor. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Acartürk, son dönemde AKP’nin yalan siyasetinde tavan yaptığını gördüklerini belirtti. Acartürk, Son yalanlarından bir tanesi AKP’ye oy vermezseniz, HDP barajı aşamaz’ şeklinde. Siyasetteki hiçbir matematiğe uymayan bu yalana ile insanlarımızı muhatap etmek, AKP’nin içine düştüğü paniğin bir göstergesidir. Bu sözün doğru ifadesi ise şudur: Eğer ‘çözüm süreci’ başta olmak üzere bölücülük yapan AKP ve senelerdir birlikte yoldaşlık yaptığı terörist başı APO ile HDP’nin başarılı olmasını istemiyorsanız, bunlara oy vermeyin diye konuştu.
Bir başka yalan

AKP’lilerin son dönemde uydurdukları bir başka yalanın ‘MHP iktidara gelirce, Başörtüsünü yasaklar’ şeklinde olduğunu ifade eden Acartürk, Başörtüsü ile ilgili gerçek anlamda çözümü MHP sağlamıştır. Muhalefette olmasına rağmen TBMM’ne kanun hazırlayarak, senelerdir ‘çözeceğiz, yapacağız’ diye insanlarımızı uyutan AKP’ye rağmen, meselenin çözümü için somut ilk adımı partimiz atmıştır. Bunun üzerinde ‘başörtüsü yüzde 1,5’un sorunudur’ diye beyanatlar vererek kanunu engellemeye çalışan da AKP’lilerdir. Fakat daha sonra kamuoyundaki tepkilerin ardından AKP de başörtüsü ile ilgili verdiğimiz kanun teklifini desteklemek zorunda kalmış, hatta daha sonra uyum yasalarını çıkartmak için de bir süre direnmiştir. İnsanlarımızın gözlerinin içine baka baka yalan söylemek, en hafif ifadesi ile ahlaksızlıktır. Oy almak uğruna, o kadar çok yalan söylüyorlar ki, en sonunda yalan denizinde boğulacaklar dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184