ACARTÜRK HENDEK’TE ESNAFLA BAYRAMLAŞTI

MHP Sakarya Milletvekili Adayı Av. Ali Rıza Acartürk Hendek’te bayram namazını kılmasının ardından esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek bayramlaştı.

ACARTÜRK HENDEK’TE ESNAFLA BAYRAMLAŞTI


Bayram namazını Hendek’te kılan MHP Sakarya Milletvekili adayı Av. Alirıza Acartürk Hendek’te gerçekleştirdiği bayram ziyaretine İl Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Dikbayır, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

Bayram ziyareti nedeniyle Hendek’te bulunan MHP Sakarya Milletvekili adayı Av. Alirıza Acartürk İlçe Merkezinde Esnaflar ve vatandaşlar ile kısa süreli sohbet ederek bayramlarını kutladı.

Acartürk’ten Gündem ile ilgili açıklama

MHP Sakarya Milletvekili adayı Av. Alirıza Acartürk bayram ziyaretlerinin yanı sıra gündemle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Acartürk yaptığı açıklama da “ Yüksek Seçim Kurulu, Anayasal bir kuruluştur. Kararları kesin ve bağlayıcıdır. Hiçbir partinin, hele hele iktidar partisinin ve bir Başbakanın; ‘YSK’nın aldığı karar beni bağlamaz, kuralları ben koyarım, sen ne dersem o olur’ deme lüksü yoktur. Dolayısıyla YSK, seçim şarkınızın kullanılmasını yasaklıyorsa, o artık yasaktır, o artık kullanılamaz.
Ama bakıyoruz ki AKP, hem yasağı deliyor hem de YSK’nın kararını ‘Besmele’ düşmanlığı havasına büründürerek seçimlerden rant elde etmeyi planlıyor. AKP bunu hep yapıyor, seçim dönemlerinde dini ve milli değerlerimizi istismar ediyor. Önceki seçimlerde de bayrağımız ve İstiklal Marşımızı seçim malzemesi olarak kullanan AKP’nin Açılım Süreci zarar görmesin diye Andımızı kaldırdığını, bayrağımızı yasakladığını, İstiklal Marşımızın söylenmesini engellediğini unutmayalım, unutturmayalım. ABD büyükelçisi emretti diye, Cuma Hutbesinden ‘Hak din İslam’dır’ ibaresini kaldıranların, YSK bizim Bismillah dememizi engelliyor şeklindeki sözde dindarlıklarına itibar etmeyelim. Unutmayalım ki bunların seçim kazanma uğruna çiğnemeyecekleri tek dini ve milli değer kalmamıştır.




 

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2015, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184