AÇBA’ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A YÜKLENDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri eşleriyle birlikte Öz Semazen Tesislerinde iftarda bir araya geldiler. MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba konuşmasında, Çözüm Sürecine ve Cumhurbaşkanına gönderme yaptı.

AÇBA’ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A YÜKLENDİ


Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı ilçe teşkilatı başkanı Ali Doğan Eroğlu, Sakarya Milletvekili Zihni Açba, belediye meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri ve eşleriyle birlikte Öz Semazen tesislerinde iftarda bir araya geldiler. MHP’lilerin iftar programı Yönetim Kurulu üyesi Veysel Tuna’nın oğlu Hasan Tuna’nın yaptığı yemek Duasıyla başladı.

Yemek sonrasında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya Milletvekili Zihni Açba partililere bir teşekkür konuşması yaptı ve ardından hükümet kurma çalışmalarıyla alakalı partisinin kurallarını hatırlattı ve çözüm süreciyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklendi.

Açba yaptığı konuşmada: “Seçimlerden sonra geçen 1 ay sürede televizyon ekranlarında izliyorsunuz, gazete sütunlarında okuyorsunuz. Türlü algı operasyonları yapılıyor ve ilginç bir şekilde bir araya gelmiş, ne büyük bir keramet var ise bu Milliyetçi Hareket Partisi’nde 550 milletvekilli TBMM’de 470 tane diğer milletvekilleri bir iş beceremiyorlar, bir şey yapamıyorlar, Milliyetçi Hareket Partisi bu hükümeti niye kurmuyor diye herkes bunun derdine düşmüş vaziyette” diye konuştu.


Açba’dan Çözüm Sürecine ve Cumhurbaşkanına Gönderme 

Açbba konuşmasının devamında; “Şundan emin olun ki, Milliyetçi Hareket Partisinin TBMM’de görev almış 80 tane milletvekili sizin yüzünüzü önünüze eğdirecek, sizi utandıracak hiçbir şeyin altına  imza atmayacaktır. Şunu bilin ki biz seçimler öncesince milletimize ne söylemişsek, seçim sonrasında iktidara geldiğimiz gün ne yapacağımızı vaat etmişsek, bugün yine aynı kararlılıkta, aynı vaatlerimizi ve aynı teminatlarımızı vererek diyoruz ki; Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bir projesi olmayan, etnik terör örgütü adına 13 yıldır Türkiye’yi yönetenlerin önüne konulmuş olan Çözüm Süreci denilen proje yok sayıldığı gün, bugün Türkiye’nin en şerefli makamı olan Cumhurbaşkanlığı makamını işgal eden zat, kendi görevine döndüğü gün, onun dışında başka şeylere burnunu sokmaktan vazgeçtiği gün ve ek olarak geride kalan 12 yıl içerisinde, 12 yıllık karanlık dönemde yapılmış olan her türlü yolsuzluk, usulsüzlük ve hırsızlıkların soruşturulacağı taahhüt edildiği gün Milliyetçi Hareket Partisi Hükümette görev almaya vardır. Bunun dışında hiçbir beklentimiz, hiçbir pazarlık konumuzda yoktur. Buna bakanlıklar da dahil olmak üzere. Eğer aynı taahhütleri versinler, azınlık hükümeti kursunlar, Milliyetçi Hareket Partisi o hükümet de destekler” diyerek sözlerine devam etti.

Açba: Cumhurbaşkanı Haddini Bilecek

Konuşmasının devamında hükümete destek vermek için parti olarak şartlarını sıralayan MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve çözüm sürecine göndermesini Yineledi.

 

Açba; “ Dediğimiz gibi. Destek vermemiz isteniyorsa, 1 - çözüm süreci yani ihanet süreci yok sayılacak. 2 – Cumhurbaşkanlığı makamında oturan şahıs ne için orada oturduğunu bilecek yani haddini bilecek. Üzerine de bu milletin vicdanını sızlatan, bu milletin vicdanının bir türlü kabul etmediği usulsüzlük ve yolsuzluk dosyaları yeniden açılacak. Ucu nereye kadar gidiyor ise, kime kadar gidiyor ise bu soruşturma devam edecek. Kim ne yapmış ortaya çıkacak. Sayın genel başkanımızın şartları da budur” diyerek partisinin hükümet kurmak için şartlarının ne olduğunu dile getirdi.

Kaynak: 
www.akyazi.net

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2015, 15:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
murat
murat - 9 yıl Önce

tamam açba vekil oldu .büyük başarı basına her konuşması haber oalrak gönderilir . sonrada açba calıştı olur. koç ta ayı taktikle gündemde kalmıştı .

Ekrem kodaman
Ekrem kodaman - 9 yıl Önce

Bu milletin başının öne nasıl eğildiğni 99 .2002 koalisyonunda zatihalinizin mensup olduğu partinin nelere imza attğını bu millet gayet iyi biliyor sn milletvekili boşuna kendinizi yormayın...Cumhura sataşarak prim elde edeceğinizi sanmayın nafile..Önce kendinizin akyazıdan kaç oy aldığını bir sorgulayın....

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184