AÇBA, ESNAFIMIZ SANDIKTA GEREĞİNİ YAPACAK

MHP Milletvekili Adayı Zihni Açba seçim çalışmalarına Hendek’te ilçe esnafı ve vatandaşları ziyareti ile başlayarak Arifiye ilçesi Şehirler arası otobüs terminali , Çark Mesire, Seçim standı , Karakamış ve Şeker mahallesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek tamamladı.

AÇBA, ESNAFIMIZ SANDIKTA GEREĞİNİ YAPACAK


Açba’ya Hendek ve Adapazarı ilçesinde vatandaşları ve esnafları ziyaretine İl Başkanı Levent Bülbül, Hendek ilçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Adapazarı İlçe Başkanı İsmail Küçük, Arifiye İlçe Başkanı Mutlu Alaf, İl, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Meclis Üyeleri eşlik etti.

MHP Milletvekili adayı Zihni Açba yoğun ilgi gördüğü Hendek’te esnaf ve vatandaşları ziyaretinin ardından Arifiye ilçesin de Şehirler arası otobüs terminali esnafı ve işletmecilerini ziyaret etti. Şehirler arası esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Açba , Firma işletme sahiplerinin sorunlarını dinleyerek taleplerini dinledi.

Esnafımız sandıkta gereğini yapacak

Esnafın sorunlarının duymazdan gelindiğini belirten MHP Milletvekili Adayı Zihni Açba, Alın teriyle direksiyon sallayarak evine ekmek götürme derdinde olan şoför esnafımız çok kutsal bir görevi icra ediyor. Şoför esnafımızın alın teri ve çabalarına karşılık çektiği sıkıntılar görmezden gelindi. Özellikle topluma hizmet eden insanlarımızın canını emanet ettiği bu kesimin desteklenmesi, refah düzeyinin arttırılması ve bütün sosyal hakların tanınması için mecliste MHP olarak gerekli tüm düzenlemeleri yapmanın gayretini vereceğiz. Çeşitli kalemler adı altında yol izni, yol izin ruhsatı, vs. gibi esnafımızın sırtına kambur olan bu yükün asgari seviyeye çekilmesi için gerekli mücadeleyi vereceğiz. Ana girdi maliyetlerinden biri olan mazotta, esnafımıza uygun özel teşvik getirilmesini sağlamak için çalışacağız.

Sakarya’mız esnaf şehridir. Bu şehrin kültürü, dinamosu ve can damarıdır. Esnafımızın son on yılda bir bir kepenk kapattı. Ekonomimiz çok iyi diyerek feryad eden esnafımızın sorunlarını duymazdan gelenler hakkında esnafımız Pazar günü sandıkta gereğini yapacaktır.






Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2015, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184