AÇBA ŞÖFÖRLER’İN SIKINTILARINI DİNLEDİ

MHP Sakarya Milletvekili Adayı Zihni Açba,Hendek’te Hen-Tır Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etmesinin ardından Sapanca’da Engelliler Derneği açılışına katıldı.

AÇBA ŞÖFÖRLER’İN SIKINTILARINI DİNLEDİ


MHP Sakarya Milletvekili Adayı Zihni Açba, beraberinde MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Hen-tır Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette Açba, Babaoğlu ve beraberindeki heyet, Hen-Tır Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı İsmail Aydoğdi ve üyelerin yaşadıkları sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Bizce en önemli problem taşımacılık sektörüdür

HENTIR Kooperatif Başkanı İsmail Aydoğdi ve üyeler iktidara serzenişte bulunarak, biz arabacıların 100 tane derdi var.  İki sene, üç sene önce Mazot diyelim ki 3 TL’ydi. O zamandan beri bir fabrika ile çalışıyoruz. Durumunu bildiğimiz için hiç zam istemedik. Ama şimdi mazot 4 TL olmuş durumda fakat kişi ve fabrika yetkilileri 3 yıl önceki pazarlık fiyatını düşürmeye çalışıyor.

Eskiden arabacı basit görülürdü, itilip kakılırdı. Şimdi Türkiye ekonomisini herkes biliyor. Arabacılar Türkiye’nin can damarı olmuş vaziyettedir. Bütün zorlukları arabacılar çekiyor.  Yetkili kişilere dertlerimizi anlatıyoruz ancak oda fayda etmiyor. Bunca derdimiz arasından sadece 2 maddelik bir yardım alabiliyoruz. Türkiye’de öncelikli bir sıkıntıdır. Bizce ele alınacak en öncelikli problem, taşımacılık sektörünün problemidir diye konuştular.

Şoförlerimizin sorunlarını biliyoruz

Açba, Başkan Aydoğdi ve üyelere yaptığı konuşmada, Şoförlerimizin dertlerini ve sıkıntılarını biliyoruz. Yaşadığınız sıkıntılar ile ilgili MHP olarak seçim beyannamemizde de belirttiğimiz gibi sizlerden aldığımız bilgiler doğrultusunda belirli bir plan dâhilinde iyileştirme çalışmaları yapılacak. Sizlerin derdi bizim derdimizdir diye konuştu.

 

Açba, Kooperatif Başkanı Aydoğdi ve üyelerin kendilerine gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür etti.

Şoförler, yapılan ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, inşallah Dua’larımız sizinle. Yolunuz hayırlı olsun, sizleri Ankara’da görmek istiyoruz diye konuştu.

Açılışa katıldı

HENTIR kooperatifi ziyaretinin ardından MHP Sakarya Milletvekili Adayı Zihni Açba, Sapanca Engelliler Koruma, Kültür ve Yardımlaşma Derneği açılışına katıldı.

Sapanca’da gerçekleştirilen dernek açılışına MHP Milletvekili Adayları Zihni Açba, Dr. Hüsamettin Atasever, MHP Sapanca İlçe Başkanı Berat Taner, Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Uluslar Arası Engeliler Koltuksuz Derneği Sakarya Şube Başkanı Sibel Özkal ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış sonrası Sapanca Engelliler Koruma Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cemil Ertuğ’a hayırlı olsun dileklerini ileten Zihni Açba, Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan ve Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer ile birlikte aynı karede fotoğraf çekildiler.


Dernek açılışının ardından Açba ve Taner Sapanca Gazetesini ziyaret etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2015, 16:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184