AÇBA;SAKARYA’NIN SESİ OLACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya 1.sıra Milletvekili Adayı Zihni Açba, Karasu’ya gelerek bir dizi ziyarette bulundu. Açba, ziyaretleri sırasında “Bize oy veren de vermeyen de 8 Haziran’dan itibaren bizim için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır. Particilik kimliğimiz rafa kalkmış demektir” dedi.

AÇBA;SAKARYA’NIN SESİ OLACAĞIZ


Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya 1.sıra Milletvekili Adayı Zihni Açba, Karasu’ya gelerek bir dizi ziyarette bulundu. Açba, ziyaretleri sırasında “Bize oy veren de vermeyen de 8 Haziran’dan itibaren bizim için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır. Particilik kimliğimiz rafa kalkmış demektir” dedi.

Ayrım yok

Pazartesi günü Karasu’ya gelerek bir dizi ziyarette bulunan MHP Sakarya Milletvekili Adayı Zihni Açba, “Mikro milliyetçiliğe karşıyız. 8 Haziran sabahından itibaren, hiç kimseyi ‘bize oy veren, vermeyen’ diye ayırmayacağımızı herkes bilmeli” ifadelerini kullandı. Karasu, İlçe Teşkilatı Başkanı Ekrem Yiğit ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Zihni Açba, ilk olarak Aziziye Muhtarı Ahmet Şakar’ı ziyaret etti. Ziyarette mahalle hakkında bilgi alan Açba, “Muhtarımızın sesi Karasu’da nasıl çıkacaksa, Ankara’da da aynı şekilde duyulacaktır. Karasu, bizim için ayrı bir yere sahiptir” dedi. Aziziye Muhtarı Ahmet Şakar, milletvekili adayı Açba’ya çalışmalarında başarılar diledi.

Ailelerimizin yanındayız

Aziziye Mahallesi’nden ayrılan MHP’li heyet, Karasu’da yaşayan Türkmen aileleri de ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Bir Türkmen ailenin evine misafir olan Açba ve Karasu İlçe Teşkilatı yönetimi, “Türkmen ailelerimizin sorunları, bizim sorunumuzdur. Milliyetçi Hareket Partisi olarak kendilerinin her zaman yanındayız” yorumunda bulundu. Türkmen ailesinin çocuklarının büyük ilgisiyle karşılaşan Açba, çocuklarla uzun süre sohbet etti.

İş adamlarına ziyaret

Türkmen ailelerinin ziyaretinin ardından MHP Sakarya Milletvekili Adayı Zihni Açba ve ilçe teşkilatı, Karasulu iş adamları ve esnafı gezdi. İlk olarak Karasu Belediyesi eski başkanı Ahmet Genç’i ziyaret eden heyet, ilçe gazetecileriyle de bir araya geldi. Açba’ya seçim döneminde başarılar dileyen Genç, “Ülkemize hizmet etmek için yola çıkan herkesin bizim için yeri ayrıdır. Sayın Açba da bu anlamda, çıktığı kutsal yolda bizler için değerlidir” dedi. İlçe gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Açba, “Biz, mikro milliyetçilik anlayışına kapalıyız. MHP’ye oy veren ya da vermeyen diye bir ayrım bizim için yoktur. Türkiye Cumhuriyeti kimliğini taşıyan herkes, bizim için değerlidir” ifadelerini kullandı.

Emniyet ve Jandarma

Milletvekili Adayı Zihni Açba ve MHP heyeti, sırasıyla Yakup Altıntaş, Bayram Özcan ve Yalçın Ekşioğlu’nu da ziyaret ederek uzun süreli bir sohbette bulundu. İş adamı ve esnaf ziyaretinin ardından Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne geçen Açba, burada emniyet personelini ve İlçe Emniyet Müdürü Sefer Serdar Çakır’ı ziyaret etti. Hükümetin yanlış politikaları neticesinde vatandaşın emniyet ve hukuka olan güveninin sarsıldığını belirten Açba, “Milliyetçi Hareket olarak bizler her zaman emniyet mensuplarımızın ve hukukun yanındayız. Devletin kaybetmiş olduğu itibarı yeniden kazandırmak için üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi. Emniyet Müdürü Çakır, Açba ve beraberindeki partililere çalışmalarında başarılar diledi. Açba ve ilçe yönetimi son olarak Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı’na bir ziyaret düzenleyerek, köy olan mahalleler hakkında Jandarma Komutanı Yzb. Bahadır Helli ile bir süre sohbet etti. Sakarya Milletvekili Adayı Zihni Açba, düzenlemiş olduğu ziyaretlerin ardından Karasu’dan ayrıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2015, 17:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184