Adaylar Telefonla mı Belirlenecek?

Hendek’te Vatandaşların telefonu Belediye Başkan Adayları için çaldı.

Adaylar Telefonla mı Belirlenecek?

Hendek’te bir çok Vatandaşın telefonu Belediye Başkan Adayları ile ilgili yapılan anket ile ilgili çalarken, Vatandaşlar Belediye Başkan Adayları artık telefonla mı belirlenecek diye konuşmaya başladı.

5 Aday ismi

Ankara merkezli gelen aramalarda “2024 Yerel Seçimlerinde Hendek Belediye Başkanı olarak kimi görmek istersiniz” diye soru sorulurken, 5 Aday ismi sorularak oylanması istendi.

Başka Aday yok mu?

Yapılan ankette, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, önceki dönem Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, önceki dönem Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar ve Kararsız şıkları yer alırken, yapılan Ankette 5 Adayın olmasına Vatandaşlar şaşırdıklarını ifade ederek başka Aday yok mu diyerek yapılan anketin planlı bir çalışma olduğunu düşündüklerini belirttiler.

Kim yaptırıyor?

Yapılan anketin hangi siyasi parti veya kuruluş tarafından yapıldığını bilmediklerini belirten Vatandaşlar 5 Aday ismi belirtilen anketin dayatma olduğunu düşündüklerini ve kararsız olarak oy verdiklerini belirterek anket sonuçlarının nereden öğrenebileceklerini merakla beklemeye başladı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet ihtiyar
Ahmet ihtiyar - 10 ay Önce

Turgut hariç kim olursa olsun

Tarihe not düşülsün
Tarihe not düşülsün - 10 ay Önce

Bu isimlerden hiçbiri kazanamiçak
Başka isim başka partiden birisi kazaniçak

Genç dinamık mühendisler geliyor hendeğin yeni inşaa ediçek gençler

irfan püskülü tiçareti için geliyor yoksa 30-40 bin tl maaşı mı ihtiyaçi War yok herkes menfaatçi tahsili olmayan vazifsız herkesi müdür makam mevki verildi son 7 ayınız kaldı …

HENDEK
HENDEK - 10 ay Önce

İRFAN BAŞKAN ADAY OLURSA OYLARIN %90 nını alır olmazsa HENDEK CHP'ye geçer

#####
##### - 6 ay Önce

İrfan püsküllü adaysa hendek halkının çoğunluğu oyları verir mevcut başkana kimse oy vermez

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184