AHMET MERCAN’DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

MHP Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ahmet Mercan önce Hendek’te ardından MHP Sakarya İl Teşkilatında Aday Adaylığı tanıtım toplantısı ve basın açıklaması düzenledi.

AHMET MERCAN’DAN GÖVDE GÖSTERİSİ


MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu , Teşkilat binasında düzenlenen aday tanıtım programında kısa bir konuşma yapmasının ardından MHP Sakarya Milletvekili Aday Adayı  Ahmet Mercan ilk olarak MHP Hendek İlçe Teşkilat binası önünde toplanan Partililere ve coşkulu kalabalığa kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Hendek’te ki coşkunun ardından MHP Sakarya İl Teşkilatına giderek orada toplanan Partililer ve Vatandaşlar Milletvekili Aday Adayı Ahmet Mercan’ı coşkuyla karşıladı.

Hendek Ülkü Ocakları Vakfı gençleri atılan sloganlar ve açılan Bayraklarla Mercan’ı coşkuya ayrı bir renk kattılar.

Ülkücü gençler MHP İl binası önünde de  bozkurt başkan sloganları atarak Mercan’ı karşıladılar.


MHP İl Teşkilatında gerçekleşen Milletvekili aday adayı tanıtım programına Milletvekili Münir Kutluata, MHP İl Başkanı Levent Bülbül, MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, İlçe Başkanları, Eski İl,  İlçe Başkanları, Milletvekili aday adayları, Hendek Esnaf Odası Başkanı M. Yaşar Demirel ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hendek teşkilatının tam kadro ve çok sayıda vatandaşla katıldığı aday tanıtım programında açılış konuşmasını İl Başkanı Levent Bülbül yaptı.

Bülbül daha önce uzun yıllar ilçe başkanlığı, Hendek Belediye Başkanlığı seçimleri beraber yaşadığımız, hayatının her döneminde ülkücü harekette hizmet etme şuurundan biran olsun taviz vermemiş bir kişi Ahmet Mercan. İnşallah ilk defa adım atmış olduğu yeni bir mevkii, yeni bir görev. Bunun hem kendi açısından hem Milliyetçi hareket camiası açısından hayırlı olmasını niyaz ediyorum. MHP’yi iktidara taşıyacak kadroları oluşturacağız. Gümbür gümbür geliyoruz. MHP bu sefer farklı geliyor “ dedi.

İl Başkanı Levent Bülbül’ün konuşmasının ardından MHP Milletvekili aday adayı Ahmet Mercan konuşma yaptı.


Ülkemiz zor bir dönemden geçmekte

Bu kutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak varlığınızla şereflendirdiğiniz için hepinize teşekkür ederim diyerek sözlerine başlayan Ahmet Mercan “ Bu problemlerin başında Vatanımızı bölmeyi amaçlayan, Vatanımızı bölmeyi hedef alan çözüm süreci gelmektedir. Dünyanın terörle mücadele eden hiçbir Ülkesinde bir terör örgütü ile o terör örgütü silah bırakmadan onunla müzakere masasına oturulmaz. Hele bu örgütün nihai hedefi Ülkeyi bölmek ise onunla müzakere etmenin de hiçbir anlamı yoktur.

Hükümet bundan iki yıl önce Pkk terör örgütü ile oslo’da gizlice başlattığı pazarlıkların sonunda büyük bir sevinç içerisinde Pkk’nın silah bıraktığını ilan etmiş, terörist unsurlarında en kısa zaman içerisinde Ülkeyi terk edeceğini açıklamış, Terörist unsurların Ülke dışına çıkışını kolaylaştırmak için güvenlik kuvvetleri sahadan çekilerek karakollara kapatıldı diye konuştu.

Silahlar bırakılmadı, Ülke terk edilmedi

Daha sonra yine Hükümet sözcülerinin yaptığı açıklamalardan anlaşıldı ki; Pkk terör örgütü hem silah bırakmamış hem de teröristler Ülkeyi terk etmemişti. Aksine güvenlik güçlerinin sahadan çekilmesi sebebi ile oluşan güvenlik zafiyetinden istifade eden Pkk, terörist sayısını ve silah gücünü 3’e 5’e katlamıştır.

Yine bu zaman zarfında Güney Doğudaki hâkimiyetini arttıran Pkk, yol kesmeye, İl ve İlçe merkezlerinde kimlik kontrolü yapmaya, haraç toplamaya başlamış, maalesef Askerlerimiz ve Polislerimiz tek başlarına Şehre çıkamaz hale gelmiştir.

Birde buna Cumhurbaşkanı’nın Başkanlık sevdası eklenince sen şunları şunları verirsen bizde sana Başkanlık yolunu açarız denilerek kapalı kapılar ardında yapılan pazarlıklar iyice hızlanmıştır.

Kapılı kapılar ardında Pkk’ya nelerin verildiğini bilmiyoruz. Ama şunu iyi biliyoruz ki bu gidiş iyiye gidiş değil. 7 Hazirandan sonra da AKP iktidarda kalacak olursa bu sürecin adı çözüm süreci olmaktan çıkar, bu sürecin adı Güneydoğu Pkk’ya teslim süreci olur.

Vatan topraklarını bırakırlarsa şaşmamak gerekir

Suriye’deki Süleyman Şah Türbesinin bulunduğu Vatan toprağını İŞİD tehdidi var ne yapalım Askerlerimizi tehlikeye mi atalım diyerek bırakıp kaçan bu zihniyet, yarın Güneydoğuda da Pkk tehdidi var ne yapalım Askerlerimizi tehlikeye mi atalım diyerek Güney Doğudaki Vatan topraklarını da bırakıp kaçarsa şaşmamak gerekir.

Genel Başkanımızın da söylediği gibi, bu zihniyet için Vatan toprağı kupon araziden daha değerli değildir arkadaşlar. Vatanın değerini kıymetini bilmeyen bu zihniyete bu Ülke daha fazla teslim edilemez. Bu Vatanı koruyacak kollayacak tek parti MHP’dir.

Ülkemizde diğer bir önemli sorun da yargıda yaşanmaktadır

Yargı öyle bir hale gelmiştir ki kimsenin Yargıya, Adalete ve Hukuk’a güveni kalmamıştır. Alman Yargısının asrın yolsuzluğu dediği, Deniz Feneri davasında olduğu gibi 17-25 Aralık yolsuzluk davalarında da hırsızlık yapanlar serbest bırakılmış, hırsızları yakalayan Polisler tutuklanmıştır.

Yolsuzluk yapanlar serbest bırakılmış, yolsuzluk yapanları yargılayan Savcılar ve Hâkimler görevden alınmış, sürgün edilmiş, haklarında soruşturmalar açılmıştır.

Bu Ülke de 700 bin TL’ye kol saatini rüşvet olarak alanlar, çikolata kutularında, ayakkabı kutularında milyon dolarlar götürenler, evlerinde 10 tane para kasası, 5 tane para sayma makinası yakalanan Bakanlar, Bakan çocukları serbest kalır. Tweet atarak Cumhurbaşkanı’nı eleştiren gazetecilerin kimi 2 yıl, kimi 5 yıl, kimi 10 yıl ile yargılanır, 13-15 yaşındaki çocuklar Cumhurbaşkanı’nı eleştirdi diye derslerinden alınarak karakola götürülmekte, en vahimi de Ergenekon, Balyoz, Casusluk adı verilen düzmece davalarla Türk Silahlı Kuvvetlerinin üst düzey komutanları tutuklanarak cezaevinde yatırılmıştır.

Teröristlerle mücadele eden Ordu’nun Genel Kurmay Başkanı terörist olduğu iddia edilerek tutuklanmıştır. Bu dönemde başta Ordu olmak üzere Devletin bütün kurumları tahrip edilmiştir.

Ülke ekonomisi her geçen gün kötüye gitmektedir

İşsizlik oranı %25 seviyelerine dayanmış,

Emekliler 800-900 TL’lik maaşlarıyla geçim derdine düşmüş,

İşçiler taşeron firmalarda gelecek garantisi olmadan asgari ücretlerle yaşam mücadelesi vermek zorunda bırakılmıştır.

Çiftçinin, köylü ’nün bittiğini gören Hükümet tarımsal desteklemelerle günü kurtarmaya çalışmaktadır.

Küçük esnaf etrafını saran market zincirlerinden, AVM’lerden iyice bunalmış, kepenk kapatmaya başlamış.

6 milyon aile Devlet’in yakacak, Gıda ve Sosyal yardımlarıyla ayakta kalmaya çalışmaktadır.

Ülke böyle bir fakirliğin, yoksulluğun ve sefaletin içinde yaşarken, Ülkeyi yönetenler Vatandaşı hiç umursamadan saraylar ve lüx villalar yaptırıp milyon dolarlarla gününü gün etmektedir.

7 Haziran günü Akp iktidarına; bu sarayların, bu villaların, bu saltanatın 10 yıl içerisinde birden bire ortaya çıkan zenginliklerinin hesabını sorma günü olacaktır.


Akp’ye oy verenlere sesleniyorum

Eğer siz bu hesabı 7 Haziran’da sormazsanız sizden sonraki nesiller bir gün size bu adamlar memleketi soyarken, Ülkeyi parsel parsel satarken, saraylar yaptırıp saltanat sürerken siz ne yapıyordunuz dediğinde; Cumhurbaşkanı’nın kandırıldık dediği gibi sizde bunlar çok Dindar’dı, Camiden çıkmazlardı, ağızlarından Allah kelamından başka kelam çıkmazdı ama hepsi birer hırsızmış, ne yapalım kandırıldık mı diyeceksiniz? Biz bunun böyle olduğunu biliyoruz ne olur artık sizlerde gerçekleri görün diyerek Ak Parti’ye oy veren Vatandaşlara çağrıda bulundu.

Her iki Parti binası önünde de toplanan Partililere ve coşkulu kalabalığa seslenen Mercan, 7 Haziranda bunlara öyle bir ders verelim ki, insanları saf, aptal ve enayi yerine koyan bu hırsızlara dünyayı hep birlikte dar edelim diyerek tüm Partililerden ve Vatandaşlardan destek istedi.

Türkiye’nin temel problemlerinin çözümü ve bu iktidardan hesap sormanın ancak MHP iktidarı ile mümkün olabileceğini söyleyen Mercan, Ülkeyi huzura, istikrar ve mutluluğa taşıyacak olan bu kutlu yolda, partimi iktidara taşıyabilmek ve partime destek olabilmek için yola çıktım” dedi.

Büyük bir coşku ile karşılanan ve sık sık alkış tufanına tutulan Milletvekili Aday adayı Ahmet Mercan tanıtım programı sonunda partililer ve vatandaşlar ile toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

Vatandaşlar ve partililer Milletvekili aday adayı Ahmet Mercan’a çıktığı bu yolda başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundular.


 

 

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2015, 18:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184