AK GENÇLER TEŞEKKÜR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

AK PARTİ Hendek Gençlik Kolları Teşekkür Yemeğinde Bir Araya Geldi

AK GENÇLER TEŞEKKÜR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ


1 Kasım 2015 Milletvekili seçimlerinde gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı Hendek Gençlik Kolları teşekkür yemeğinde bir araya geldi.

                Teşekkür yemeğine Hendek Belediye Başkanı İrfan PÜSKÜLLÜ, AK PARTİ Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal SOFU, AK PARTİ Hendek Gençlik Kolları Başkanı Muhammet ERCİ katıldı

                Yemek sonrasında Belediye Başkanı İrfan PÜSKÜLLÜ, İlçe Başkanı Ali Kemal SOFU ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammet ERCİ şu açıklamalarda bulundu.

                İrfan PÜSKÜLLÜ: Sevgili gençler seçim süreci buyunca gece gündüz demeden yoğun bir tempo içerisinde çalıştınız ve sonuç olarak da Allah’ın izniyle bunun meyvelerini topladık. Zirveye çıkmak kolaydır ancak zirvede kalmak zordur. AK Partimiz kurulduğu günden bu yana zirvededir ve bundan sonra sizin çalışmalarınız sayesinde zirvede kalacaktır. Hepinize çalışmalarınızdan ötürü teşekkür ediyorum.

                Ali Kemal SOFU: Değerli gençler, seçim sürecinde ilçemizin her yerine bayraklarımızı astınız, kapı kapı gezdiniz, broşür dağıttınız, emeğimizin karşılını da çok şükür hep birlikte almış olduk. Sizin gibi bir gençliğimizin olduğunu görmek davamızın ne kadar güçlü olduğunun bir göstergesidir. Bizler 28 Şubat zamanını gördük, o zaman yapılan zulümleri gördük, başörtüyle okula alınmayan kardeşlerimizi gördük, ancak siz o günleri yaşamadığınız halde kitaplardan okuyarak bu kadar bilinçli olmanız, bu partiye sahip çıkmanız bizleri gerçekten gururlandırıyor. Bizler inanıyoruz ki bu dava sizlerin omuzlarında yükselecek.

                Muhammet ERCİ: Değerli yönetim kurulu üyelerim seçim sürecinde Gençlik Kolları olarak hep birlikte yoğun  bir çalışma gerçekleştirdik ve bu dava için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Seçim sürecinde bizden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız İrfan PÜSKÜLLÜ’YE, İlçe Başkanımız Ali Kemal SOFU’ya bizlere desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum ayrıca seçim boyunca beni mahcup etmeyen siz yönetim kurulu üyelerime teşekkür ediyorum. Allah(c.c) hepinizden razı olsun.

Program sonunda Hendek Belediye Başkanı İrfan PÜSKÜLLÜ, AK PARTİ Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal SOFU, AK PARTİ Hendek Gençlik Kolları Başkanı Muhammet ERCİ Gençlik KollarıYönetimKuruluÜyelerine Plaket Hediye ettiler.




 

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2015, 11:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184