Ak Gençlik Hendek’ten Teşkilat Ziyaretleri

AK Parti Hendek Gençlik Kolları Başkanı Ali Torunoğlu ve yönetimi hafta sonu ilçe teşkilat ziyaretler kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ak Gençlik Hendek’ten Teşkilat Ziyaretleri

 İlk olarak Geyve Gençlik Kolları Başkanı Furkan Gökmen’i ziyaret etti. İki ilçe gençlik kolları yönetimi kahvaltı programında bir araya geldi. Daha sonra Geyve ilçe başkanı Abdullah Özdemir’in de katılımıyla sohbet devam etti.

Geyve Yöresel ürünler pazarını gezme fırsatını yakalayan gençlik burada üretimi yapılan ürünlerle ilgili bilgi aldılar.

Daha sonra Taraklı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Arda Özkan’ı ziyaret edip Taraklı’nın tarihi konaklarını ve sokaklarında kültürel mirasımızın çok değerleri eserlerini yerinde gördüler.

Yıllara meydan okuyan yapıları ve tarihi dokusuyla herkesin gezip görmesi gereken yerler arasında olan Kadirler Konağı, Hacı Rıfat Konağı, 700 yıllık tarihi çınar ağacı ve tarihi çarşısında adeta tarihte yolculuk yaptılar.

Son olarak Pamukova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Bayram ve Pamukova İlçe Başkanı Burak Çelik ile bir araya gelen teşkilat mensupları güzel ve hoş sohbetin ardından ziyaretlerini tamamladılar.

AK Parti Hendek Gençlik Kolları Başkanı Ali Torunoğlu misafirperverliklerinden dolayı Geyve Gençlik Kolları Başkanı Furkan Gökmen’e, Taraklı Gençlik Kolları Başkanı Arda Özkan’a ve Pamukova Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Bayram’a teşekkür ederek verimli geçen bu ziyaretlerin devam edeceğini söyledi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Küçük
Mehmet Küçük - 2 yıl Önce

Allah yolunuzu açık etsin cok calisinkı meydan şeytanlara kalmasın

Nerde o eski günler
Nerde o eski günler - 2 yıl Önce

Yahu kendi kendinizi ziyaret etmek yerine meydana çıksanıza, çıkıp bişiler anlatsanıza, ne bekliyorsunuz, artık inin reisini sırtındanda bişileri sırtlanın...

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184