Ak Gençlik’te Önce Toplantı, Sonra Film Etkinliği

Hendek AK Parti teşkilatını ziyarete gelen Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalışkan, toplantıda onları yalnız bırakmayan Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal ve teşkilatın değerli gençleri ile birlikte haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Ak Gençlik’te Önce Toplantı, Sonra Film Etkinliği

Toplantı sonrasında gençlerle birlikte Rasimpaşa Sinema Salonu'nda 2017 yılında teröristlerin hain saldırısı sonucunda genç yaşta şehit olan Eren Bülbül ve hayatlarının bir şekilde kesiştiği Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hayatını anlatan "Kesişme: İyi ki varsın Eren" adlı filmi izlemek için bir araya geldiler.

İzleyiciler arasında Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalışkan, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları ve Hendek AK Parti Gençlik Kolları yönetimi yer aldı.

Filme ilgi büyüktü. Lise, üniversite öğrencileri ve Hendek'imizin gençleri etkinliğe katılım sağladı. Sinema salonu tıklım tıklım doldu, salonda yer kalmadı.

Hendek AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali Torunoğlu katılımlarından dolayı Sakarya Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Çalışkan'a, Hendek Belediye Meclis üyelerine, Mahalle Başkanlarına ve salonu dolup taşıran gençlere teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184