AK HENDEK GENÇLİĞİNDEN COŞKULU KONGRE

Ak Parti Hendek Geçlik kolları 5. olağan kongresi büyük bir coşku ile gerçekleşti

AK HENDEK GENÇLİĞİNDEN COŞKULU KONGRE


Hendek Ticaret merkezi salonunda gerçekleşen Ak Parti gençlik kolları kongresine Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, 25. Dönem Milletvekili Ali İnci, Büyükşehir belediyesi Başkan Vekili Şenay sakal Hendek Belediyesi Başkan vekili Ahmet Kavakcı, Gençlik kolları genel merkez MKYK üyesi Enes Malik Yaylaç,  Salonu Tamamen dolduran partililer coşkulu bir kalabalık ile kongreye katılım  sağladılar.

Açılış Konuşması ve Divan Teşekkülünün oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu, Hendek gençlik kollarının açılış konuşmasının akabinde Ak Parti Hendek İlçe başkanı ali Kemal Sofu yaptığı konuşmada..

‘’Gençlik Kollarımızın 5. Olağan kongresi ilçemize ve ülkemize hayırlara vesile olsun. Bin yıldır var olduğumuz bu topraklarda Sultan Abdülhamit’in, Kanuni Sultan Süleyman’ın, Fatih Sultan Mehmet’in, Sultan Süleyman Han’ın, Ertuğrul Gazi Bey’imizin ve Merhum Necmettin Erbakan Hocamızın, Turgut Özal’ımızın, Adnan Menderes’imizin davasını, heyecanını, aşkını kendine şiar edinmiş Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ımız partisinde siyaset yapmaktan onur duyuyoruz . Gurur duyuyoruz. Bu salonları da böyle kalabalık ve coşkulu görmekten ayrıca heyecan ve gurur duyuyoruz. Geçen Salı kadın kollarımızın kongresi vardı, hayırlı uğurlu olsun, yine bu salonumuz bayanlarımızla aynı şekilde doluydu. Yine bir önceki Pazar ana kademe ilçe başkanlığı kongremiz vardı, ordada kapalı spor salonunu aynı şekilde doldurduk. İnşallah bu heyecanı, bu coşkuyu gördükten sonra bu teşkilata başkanlık yapmak kolay değil, Allah Hepimizin Yar ve yardımcısı olsun başarılar nasip olsun.

1 Kasım seçimlerin de %68,6 16 Nisan referandumunda %70,6 oy oranlarına nasıl ulaştığımız salonların coşkusundan gözüküyor, inşallah 2019 ‘da aynı heyecanla daha yüksek oy oranları ile partimizi güçlü kılacağız, Cumhurbaşkanımızı zalimlere karşı daha dik, mazlumun yanında daha sağlam durmasına vesile olacağız, Allah Tüm seçimlerde de şimdiden yardımcımız olsun. Bugün İnşallah Kongrelerimizi tamamlıyoruz, inşallah teşkilatımızı 2019 seçimlerine hazır ve nazır şekilde 2019 seçimlerine taşıyacağız. Buradan eski başkan Muhammet Erci Kardeşimize bir kez daha teşekkür ediyorum, gençlik kollarımızı gayet güzel idare etti, yönetti. Aldığımız seçim başarıların kadın kollarımızla birlikte gençlik kollarımızın emeği tartışılamaz. 91 mahallemizde her evimize, her hanemize, her sokağımıza adımları, emekleri var, Allah kendilerinden razı olsun diyorum. İnşallah bu bayrak yarışıdır dedim, kadın kolları kongresinde de bu bayrak yarışı inşallah  Fadıl Fide kardeşimize hayırlı olsun, Muhammet Erci kardeşimizde de bizimle beraber koşmaya devam edecek. Tıpkı Ahmet Kavakçı kurucu gençlik kolları başkanımızın hala bizimle koştuğu gibi, Orhan aydın kardeşimizin, Bilal Deniz kardeşimizin bizimle koştuğu gibi, tüm birim başkanlarımızın ve tüm teşkilat üyelerimiz hep birlikte koştuğumuz gibi, İnşallah tüm hedefler hep birlikte birlik, beraberlik içinde  koşacağız. Allah Yar ve Yardımcımız olsun. Allah Alnımızın akı ile bu davaya hizmet etmeye bizlere nasip etsin. Kongremiz hayırlı uğurlu olsun, hepinizi saygıyla tekrar selamlıyorum’’ dedi.

İlçe Başanı Ali Kemal Ali Kemal Sofunun yapmış olduğu konuşma salondaki gençlerin alkış ve sevgi gösterilerine sahne oldu.

Akabinde söz alan 25. Dönem milletvekil Ali İnci’de geçmişten bu güne nasıl gelindiğini anlatan konuşması ve yaşadıklarını zor koşullarda mücadele eden o zamanın gençleri, şuanda Türkiye’yi idare ediyor vurgusunda bulundu. ardından söz alan Gençlik kolları genel merkez MKYK üyesi Enes Malik Yaylaç da çoşku içinde gecen kongrenin hayırlı olması dileklerini iletti.

Konuşmalar akabinde  Divana Sunulan tek liste onaylanarak seçimlere geçildi buna göre yeni yönetin kurulu oluştu.

Gençlik kolları Hendek  ilçe başkanı Fadıl Fide

Yönetim kurulu üyeleri.

Asil:2 Abdullah İçöz, 3 Ali Karagüzel, 4 Ali Torunoğlu, 5 Barış İslam, 6 Emirhan Uysal, 7 Emre Gider, 8 Erdem Koçoğlu, 9 hilal Nur Kahraman, 10 Kemal İlerin, 11 Mahmeyt Bektaş, 12 Mecit Küçük, 13 Mehmet Aydın, 14 Mustafa Nalbant, 15 Nezir Borazancı, 16 Ozan Baylan, 17 Sadık Pirgaip, 18 Salih Çamur, 19 Vildan Çakır, 20 Yakup yılmaz.

Yedekler:1 Sefa Çan, 2 onur bayram,3 Elif Temizkan, 4 Sami Subaşı,5 Sümeyye Müge Borazancı, 6 Zeynep Özöktem, 7 Yunus emre Şişman, 8 Sinem Hamarat, 9 Ufuk demiray,  10 Muzaffer Kılıç



Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2017, 23:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184