AK KADINLARA TEŞEKKÜR

İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Ak Parti Hendek Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun ve Yönetimi, Ak Parti He

AK KADINLARA TEŞEKKÜR


Ak Parti Hendek Kadın Kolları Yönetimi tarafından 1 Kasım 2015 seçimlerinde gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı Partili Bayanlara Teşekkür Belgesi ve Plaketi takdim edildi.

Hubb Cafe’de düzenlenen toplantıya Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Ak Parti Hendek Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun ve Yönetimi, Ak Parti Hendek Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’nün eşi Elif Püsküllü ve Ak Partili bayanlar katıldı.
Programda konuşan Ak Parti Hendek Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, seçimlerde üstün gayret gösteren Kadın Kollarımıza ve aynı zamanda eş ve çocuklarına da teşekkür ediyorum. Evlerinden ve Ailelerinden feda ettikleri zamanlar ile Partimizin bekası için uğraştınız, hakkınızı helal edin. İl Kadın Kolları Başkanımız Sayın Zehra Hatipoğlu yoğun programı nedeniyle aramıza katılamadığı için sizlere selamlarını ve sevgilerini iletti diye konuştu.

Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, seçimlerde en büyük katkı kadın kollarımızdan olmuştur. Sizlerin hakkı ödenmez. Her hayırlı işte sizlerin emekleri var. Hepinize teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim diye konuştu.
Ülke gündemi ve Seçimler hakkında fikir alış verişlerinin yapıldığı programda Partili Bayanlara Teşekkür Plaketi ve Teşekkür Belgeleri takdim edilerek hatıra fotoğrafı çekildi.

Program Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu’nun yerine vekâleten Nurhan Mor’a çiçek takdim edilmesinin ardından son buldu.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2015, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184