Ak Kadınlardan Ankara Ziyareti

Hendek AK Parti Kadın Kolları Ankara'ya ziyaret gerçekleştirerek, 1.yasama yılının ilk Grup toplantısına katıldı.

Ak Kadınlardan Ankara Ziyareti


Bedia Yılkın'ın Başkanlığında ki Kadın Kolları heyeti çarşamba günü gerçekleşen Ak Parti Grup toplantısı sonrasında; Gazi Mecliste Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek, Hendek'ten gönderilen selamları ve vatandaşların gönderdiği mektupları ilettiler.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Hendek'in Ak kadınları aracılığıyla Sakarya’ya ve Hendek halkına selam göndererek, teşekkür edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Mecliste Hendek heyetine bizzat Sakarya milletvekili Sn. Çiğdem Erdoğan Atabek eşlik etti. Daha sonra diğer vekiller Recep Uncuoğlu ve Kenan Sofuoğlu'da grup salonunda hanımlar ile bir araya gelerek, Hendek, Sakarya ve ülke gündemine dair değerlendirme ve istişarelerde bulundular.

Recep Uncuoğlu Yasama yılı sebebiyle yargıya ilişkin konulardan bahsederek, kaydedilen ilerlemeler hakkında bilgi verdi. Uncuoğlu ” Güçlü bir Türkiye güçlü liderlerle öne çıkar ve farkını gösterir. İşte biz çok mutluyuz. Rabbim bizlere bu dönemde yaşamayı ve bu güçlü liderin yanında olmayı nasip etti. Her birimiz bu dönemde ülkemizin yanında dünyaya tekrar bu Milletin nasıl bir gücü olduğunu gösteriyoruz. Rabbim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onunla yürüyen herkesten razı olsun.  Asker selamımızı bile hazmedemeyenleri gördünüz. Oysa bu millet asker doğar, asker ölür. Askere oğlunu kınalı, düğün yapar gibi gönderir. Analarımız süt hakkını bile önce vatandan yana kullanır.. Böyle bir millete ne içeride ne dışarıda oyun tutmaz. "diyerek Hendek ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kenan Sofuoğlu “Hendek'in yeri bende ayrıdır. Ailem Sakarya'ya geldiğinde ilk Hendek'e gelmiş daha sonra Akyazı'ya yerleşmiş... Oraya her gelişim bana ayrı bir heyecan ve mutluluk veriyor. Gerçekleştirdiğimiz her program çok verimli ve keyifli geçti. Hendek' ten alacağım her davete gelebilmek hususunda tereddüt etmeyeceğimi bilmenizi isterim. Şuan için önceliğimiz malumunuz üzere Suriye sınırında gerçekleştirdiğimiz harekat oldukça hassas ve tarihe not düşülecek dönemden geçiyoruz. Bir yandan da harekatın neden yapıldığını dünyaya anlatmaya çalışıyoruz. Geçen bu süreç içerisinde milli birlik ve beraberlik duygularımızı, değerlerimizi perçinleyerek; Devletimize hükümetimize ve ordumuza sahip çıkmak birinci vazifemizdir."dedi.

Hanımlarla özel olarak ilgilenen Çiğdem Erdoğan Atabek ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Barış Planı Harekatında dünyayı ve bize yakın uzak olan ülkeleri bir kez daha gördük. Bunları biliyorduk.  Lakin; ülkemizdekileride gördük. Şimdi Milletimiz de her şeyi görüyor. Kurulan oyunları, sanatçı zannettikerimizi vatansever gibi gözükenleri...

Her birinin maskesi bu harekatla düştü. Düşmeye de devam ediyor." diyerek mecliste ki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Hendek Kadın kollarının ziyaretinden oldukça memnun olan vekiller her daim yanınızda ve emrinizdeyiz diyerek, teşekkür ettiler.

Genel Başkan Yardımcısı Sakarya milletvekili Ali İhsan Yavuz ise Hendek'in temsil heyetini genel merkeze davet ederek, orada ağırladı. Meclis sonrası Genel merkeze geçen kadın kolları Yavuz ile bir araya geldi.

Kadın Kolları ekibini karşılayan YAVUZ hanımlara "Hoş geldiniz sizleri burada görmekten çok memnun oldum." diyerek sözlerine devam etti. "Her zaman olduğu gibi yoğun bir dönemden geçiyoruz. İç ve dış gelişmeleri biliyorsunuz. Programlarımız yoğun“ diyerek, Sakarya ve Hendek'e dair bazı  konularda bilgi verdi. Karşılıklı konuşmalar eşliğinde devam eden sohbette kadın kolları başkanı Bedia Yılkın " Bizlerin liderimiz Erdoğan'ın davasına ve milletimize hizmet etmekten başka bir gayesi yoktur. Hiçbir menfaat gözetmeksizin bölge halkımıza karşı liderimizi ve partimizi en iyi şekilde temsil etme gayreti içerisinde olacağız. Dün olduğu gibi bugün ve  yarında her daim aynı düstur ile vatandaşlarımızın acılarına ve mutluluklarına ortak olmaya ve her türlü sorunun çözümü için hep birlikte hareketle İlçemize katkı ve kazanımlar sağlamak adına çalışacağız. Bizler bu yolda sizlerden aldığımız destek ile ilerleyeceğiz." diyerek " Burdan çok memnun bir şekilde ayrılacağız. Bugünün en özel anı elbette ki liderimizle aramızda hiç mesafenin olmadığı ayaküstüde olsa kısa bir sohbet gerçekleştirdiğimiz andı. Aynı zamanda bizlere çok yakın ilgi ve alaka gösteren ve bizleri en iyi şekilde ağırlayan her vekilimize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Karşılıklı konuşmalar, istişare ve değerlendirmelerin akabinde özel soru ve cevaplar ile Ankara ziyareti sona erdi.

 

Hendek AK Parti Kadın Kolları teşkilatı çok memnun bir şekilde Ankara'dan ayrıldılar.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2019, 19:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184