Ak Parti Danışma Meclisine Yoğun Katılım

Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti.

Ak Parti Danışma Meclisine Yoğun Katılım


Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi Konferans salonunda gerçekleşen Ak Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısına Ak Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, İl Yönetimi, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, İlçe Yönetimi, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, eski İlçe Başkanları, STK Temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda Partili katıldı.
Divan Başkanı Fikret Kesim olurken Divan üyeleri ise Talha Sunman, Menekşe Feyzioğlu, Bedia Yılkın, Fadıl Fide'den oluştu.
Ak Parti Hendek İlçe Danışma Meclisi toplantısı saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı.
İlçe Teşkilatının hazırladığı slayt sunumun ardından konuşmalara geçildi.
Yaparsa Ak Parti yapar

Her zaman büyük bir özveri ile çalışan Kadın Kolları ve tüm Kadınlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Baykal, çalışmalarınızdan dolayı hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum. Gelecekteki çalışmalarımızın temelleri yine sizler olacaksınız. Önümüze çıkacak ilk sınavdan zaferle çıkacağımızdan hiç şüphem yok. Allah birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin. Görevde olduğum 8 ay zarfında AK Partinin ilçemize kazandırdığı birkaç hizmetleri sıralayacağım. Hastanemize 6 Uzman hekimin atanması ve Anestezi Uzmanı açığımız ile ilgili Milletvekilimiz bizi Bakanımızla görüştürdü. İl Başkanı ve Milletvekillerimizin desteği ile Anestezi Uzmanının ataması gerçekleşti. İşte Ak Partinin gücü budur. Hastanemizde iki Doktor açığımız bulunmaktadır. Bunlarla ilgili gerekli çalışmalar devam ediyor. Yeşilyurt Mahallemizde 4 Hekimlik Aile Hekimliği merkezi ve 112 Acil Hizmet Merkezi kurulması ile ilgili yer teslimi 02 Aralık’ta gerçekleşecektir. Eski Hastanemize KETEM getirildi. Büyükşehir Belediyemiz tarafından 15 KM grup yolu Asfalt çalışmalarının tamamlanması, yeni İtfaiye Binası yapımı, Rehberlik Araştırma Merkezinin (RAM) kurulması, bir İlkokul ve Lisenin açılması, eski Cezaevi binamızın Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsisi ile bu alanın Ana Okuluna dönüştürülmesi, Öğretmen atamalarıdır. İlçemize Nitelikli Okul kazandırılması yönünde çalışmalarımız devam etmektedir. Bunları saydıktan sonra tek söyleyeceğim şey, ‘yaparsa Ak Parti yapar’ İlçe Danışma Meclisi toplantımız hayırlara vesile olsun. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum ifadelerine yer verdi.
İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal'ın konuşmasının ardından Kadın Kollarının çalışmalarının yer aldığı sunum yapıldı.
İlçe Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın ve Gençlik Kolları Başkanı Fadıl Fide kısa birer teşekkür konuşmasının ardından Hendek bizim göz bebeğimiz diyen Ak Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek Ak Parti’nin 17 yılını değerlendirerek davaya gönül veren, emek veren herkese teşekkür etti ve danışma meclisi toplantısının hayırlı olmasını temenni etti.
Ak Partimizin sahibi Millettir

İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız ile aylık istişarelerimizi sürdürüyoruz diyen Ak Parti İl Başkanı Yunus Tever İl ve Ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Yatırımlarımızı ve projelerimizi ortak akıl ile değerlendiriyoruz. 7 Ekim tarihi itibari ile Kongre sürecimiz başladı. Bazı ilçelerimizde delege seçimleri başladı. 15 Aralık’ta Delege seçimlerimizi sonlandıracağız. Senenin ilk yarısında İlçe kongrelerimizi yapacağız ve Haziran ayı itibari ile de Ülke genelinde İl Kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. Bu davaya hizmet edenlere teşekkür ediyorum. Ak Partide eski, yeni diye bir kavram söz konusu değildir. Ak Partimizin sahibi millettir. Arkamızda milletten başka hiçbir güç yok ve olmayacakta. 18 yıldır karşılaştığımız her türlü zorlukta, girdiğimiz siyasi, ekonomik ve her türlü mücadelede aziz milletimizin de desteğini alarak her zaman yolumuzda ilerledik. Milletimizden aldığımız yetki ile ülkemize Cumhuriyet tarihinin en büyük eserlerini ve hizmetlerini kazandırdık, kazandırmaya da devam edeceğiz. Herkese teşekkür ediyorum ifadelerine yer verdi.
Konuşmaların ardından daha önce görev yapan Eski Belediye Başkanları, Eski İlçe Başkanlarına, eski Gençlik Kolları Başkanlarına, Kadın Kolları Başkanlarına ve en yaşlı Mahalle temsilcilerine Plaket takdimi yapıldı.
Eski Belediye Başkanı Ali İnci'nin yurt dışında olması ve önceki dönem Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’nün de İlçe dışında olması nedeniyle programa katılamazken, Danışma Meclisi Toplantısı Partililer ile yapılan soru-cecap kısmının ardından sonra erdi.



Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2019, 19:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184