AK PARTİ HENDEK İLÇE TEŞKİLATI BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Kadın Kolları Başkanı Fatma Dursun, Gençlik Kolları Başkanı Bilal Deniz ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda 30 Mart 2014 Yerel seçimleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

AK PARTİ HENDEK İLÇE TEŞKİLATI BİR ARAYA GELDİ


Toplantıda bir konuşma yapan Başkan İnci, Hendek’te 15 yılda büyük hizmetler yaptıklarını ve önümüzdeki dönemde Hendek’in adından en fazla söz edilen ilçe olacağını belirtti.

Teşkilatın önemine değinen Başkan İnci, Biz her zaman teşkilatla iç içe omuz omuza olduk. Hendek’te bu kadar hizmetin yapılmasında teşkilatla yerel yönetimin uyumunun önemi büyüktür. Desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum dedi.

Hendek’i ilklerle tanıştırdık

İnci, sözlerine şöyle devam etti; Bizim amacımız  vatandaşlarımıza en iyi hizmet sunmaktı. Çok şükür bunda da başarılı olduk.

Eğer işlerimizin başında durmasak bu hizmetleri gerçekleştiremezdik. Planlamamızı yaptık ve Hendek’i bir çok ilklerle tanıştırdık. Hendek’i Türkiye'de ve dünyada daha yaşanılabilir bir kent haline getirecek kadroları hep birlikte seçeceğiz. Çalışmamız hayırlı olsun.

Hizmetlerin devamı için

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ise yaptığı konuşmada, Hendek Belediye Başkanımız Ali İnci ilçemizde başarılı çalışmalar yapıp ilçemize güzel eserler kazandırmışlardır.

Hizmetlerin devamı için, gönül birliği yaparak çalışmalarımızı sürdürelim. İnşallah ilçemizde rekor oy alarak adımızı tüm Türkiye’de duyuracağız diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2014, 14:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184