AK PARTİ HENDEK İLÇE TEŞKİLATI OKULA DÖNÜŞTÜ

AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı toplantı salonunu Okul Sınıfına dönüştürdü.

AK PARTİ HENDEK İLÇE TEŞKİLATI OKULA DÖNÜŞTÜ


Ar-ge den sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Remzi Alemdaroğlu biriminin kontrolü ve organizesi ile çeşitli branşlarda dersler aldırarak, teşkilat mensuplarının bilgi birikimini arttırılması ve zamanın verimli değerlendirilmesi hedefleniyor.

İlçe başkanı Ali Kemal Sofu, iki yılda dört önemli seçim gerçekleştirdik. Tüm Teşkilat mensuplarımızın yoğun gayretleri sonucu tüm seçimlerden anlımızın akıyla çıktık.

Dört yıllık İlçe başkanlığım sürecinde, teşkilatımız yapması gereken çalışmalar için yoğun performans sergilemiştir. Önümüzdeki süreçte bu enerjimizi muhafaza etmek ve bilgi birikimimizi artırmak için teşkilatımızı, adeta okula çevirerek çeşitli branşlarda, alanında uzman hocalarımızla eğitim faaliyetlerimize başlamış bulunuyoruz.

İlk olarak üç kıtaya adaletle 627 yıl hükmetmiş olan ceddimizin mirasını okuyabilmek için Osmanlıca dersimize başlattık. Devamında çeşitli dersler, seminerler, sempozyum ve konferanslarla tüm teşkilatımıza yönelik Eğitim faaliyetlerimiz devam edecektir diye konuştu.



Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2015, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184