AK PARTİ HENDEK KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı Kahvaltı Programı düzenledi.

AK PARTİ HENDEK KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ


Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı tarafından Hendek Gençlik Merkezinde düzenlenen kahvaltı programına, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, İş Adamları, Muhtarlar, Kanaat Önderleri ve çok sayıda Vatandaş katıldı.
Hakkı sahibine iade edelim

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, açılış konuşmasında, Pazar günü çok önemli bir seçime gidiyoruz. Türk Halkı tarihinde ilk kez kendi Cumhurbaşkanını seçecek. En üst düzeydeki yöneticimizi, Cumhurbaşkanımızı Türk Milleti ilk kez bu Pazar kendi oyları ile seçecek dedi.

Sofu, Gençlik Kolları Başkanlığı, İl Başkanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Milletvekilliği, Başbakanlık yapmış Milletin Adamı, Sayın Recep Tayyip Erdoğan inşallah bu Pazar günü ilk turda ezici bir çoğunlukla Cumhurbaşkanı olacaktır. Bu konuda hepinizin desteğini, hakkı sahibine iade etmenizi istiyoruz ve yapılacak olan seçimlerin Ülkemiz, Milletimiz ve Tüm Dünya için Hayırlı olmasını diliyorum dedi.
Hendek Başbakanının yanında

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci konuşmasında, biz Hendek olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında 1994 yılında Ankara’da aday yapılmazken Hendek’ten 2 otobüs ile Refah Partisi Genel Merkezi önünü Hendekliler doldurdu. Yine Başbakanımız cezaevine gönderilirken Büyükşehir Belediyemizin önünü Hendekliler 4 otobüs ile doldurdu. Ve Hendek’te bu şarkı burada bitmez düşüncesi ile Hendek’in her yerini süsledi. Biz gerçek anlamda Hendek olarak sahip çıktık Başbakanımıza dedi.

İnci, o günlerde bizlere bundan Muhtar olmaz, neden peşinden gidiyorsunuz fişleneceksiniz dediklerinde, Muhtarlık için değil Başbakan olması için uğraşacağız, Cumhurbaşkanı olması için uğraşacağız dedik. Ve bugün Cumhurbaşkanı olması için gayret göstereceğiz.

Pazar günü yapılacak olan seçimde sizlerden istediğim Hendek’e yakışan, Başbakanına sahip çıkan, yaptığı hizmetler karşısında teşekkürlerini sunan bir Hendek olmasını arzu ediyor ve desteklerinizi bekliyor yapılacak olan seçimlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.
Hendek’in desteğinden hiç şüphem yok

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu konuşmasında, Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi nedeniyle, sohbet etmek, istişare etmek üzere bir araya geldik. Tabi ki bu seçim bizim ve Ülkemiz açısından çok önemli bir seçim. Tarihimizde ilk defa kendi oylarımız ile Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz dedi.

Bu anlamda Sakarya olarak, Hendek olarak bugüne kadar yapılmış olan seçimlerde güvenimizi ve desteğimizi rahatça ortaya koyduk. Bu seçimlerde de Sayın Cumhurbaşkanı adayımıza siz Hendekli hemşerilerimizin güçlü bir destek vereceğinden hiç şüphem yok.

Bu seçimlerin bir Memleket meselesi olarak görülmesini arzu ediyor, seçimlerin Şehirlerimiz, Ülkemiz ve Gönül Coğrafyamız için Hayırlı sonuçlar vermesini Allah’tan niyaz ediyorum dedi.
Her bir oyun kıymeti var

Ak Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu konuşmasında, 10 Ağustos tarihi bir gün olacak. İlk defa, belki de binlerce yıldır bu coğrafya üzerinde bu Millet kendi oyu ile Cumhurbaşkanını seçecek.

Şimdi 10 Ağustosta neden Cumhurbaşkanını biz seçiyoruz? Milletimizin gösterdiği teveccüh sonrası yapılan yasal düzenlemeler ile artık Cumhurbaşkanını halk seçecek, Cumhurbaşkanlığı seçimleri Ülkemizde kriz meselesi olmayacak. Ve şimdi 10 Ağustos’ta kendi Cumhurbaşkanımızı kendimiz seçeceğiz dedi.

Bugün halkın seçtiği Cumhurbaşkanı bambaşka bir anlam ifade edecek. Bu duygu ve düşünceler ile bizler sandıklarda oyumuzu kullanacağız. Her bir oyun birbirinden çok kıymeti var. 10 Ağustosta işlerimiz olabilir ama o gün kendimizi ve etrafımızdaki herkesi sandıklara götürelim, sandığa tüm seçmenleri davet edelim dedi.
Yapılan konuşmaların ardından kahvaltı programı sona erdi. Program sonrası Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Vatandaşlar ile bir araya gelerek istek ve şikâyetlerini dinledi.


Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2014, 13:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184