AK PARTİ HENDEK’TE EMİNE TOSUN GÜVEN TAZELEDİ

Ak Parti Hendek Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi yoğun katılım ile gerçekleşti.

AK PARTİ HENDEK’TE EMİNE TOSUN GÜVEN TAZELEDİ


Hendek Belediyesi Sosyal Tesisleri (Özdek)’te gerçekleştirilen Ak Parti Hendek Kadın Kolları 4. Olağan Kongresine,  Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Yönetimi, Hendek Belediyesi Meclis Üyeleri, Ak Parti Hendek Kadın Kolları Yönetimi, CHP Hendek Kadın Kolları Başkanı Nevin Kuru Şeşen, Yönetimi, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve çok sayıda Parti Mensubu katıldı.
Divan Kurulu Başkanlığını Münevver Duran’ın yaptığı Kongrede Başkan Yardımcısı Yasemin Kara olurken, Divan Kurulu Üyeleri Nazan Filiz, Nurhan Mor, Aysel Bakır oldu.

Divan Kurulu oluşturulmasının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile gündem maddeleri ve Protokol konuşmalarına geçildi.
Kadınlar Siyasetin nesnesi değil öznesidir

Gündem Maddelerinin okunmasının ardından Ak Parti Hendek Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun konuşmasında, Ak Parti kuruluşundan bu yana biz kadınları Siyasetin nesnesi değil öznesi olarak görmüştür.
Kendisini Vatanına ve Milletine Efendi olmaya değil hizmetkâr olmaya adamış Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın arkasında olmaktan gurur duyuyorum. Bu sebeple çıkmış olduğum bu kutlu yolda davama sahip çıkmak için burada bulunmaktayım. Teşkilatımızın bize vermiş olduğu bu göreve elimizden geldiğince hakkıyla gayret gösterdik ve aynı hassasiyetle kaldığımız yerden dev am edeceğiz. Bu vesile ile Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum dedi.
Sakarya’da 7-0 yapacağız

Ali Kemal Sofu konuşmasında, bugün buradaki coşku önümüzdeki seçimlerde Sakarya’da 7-0 yaparak kazacağımızı gösteriyor. Bizler Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın bizlere verdiği emaneti en güzel şekilde taşımanın gayreti içerisindeyiz. Bulunmuş olduğumuz makamların hakkını vermek ve emanete sahip çıkmak için bu görevlerde bulunuyoruz.

Partimizde yaptığımız istişareler sonucu Kadın Kolları Başkanımız ve Yönetiminin görevlerini başarı ile gerçekleştirdiklerini görüyoruz. Bu amaçla Kadın Kolları Başkanımız ve Yönetimi ile yola devam etme kararı aldık. Bu anlamda Kadın Kolları Başkanımız Emin Tosun ve Yönetim Kurulu üyelerine başarılar diliyor, Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum dedi.
Beşikte sallarız, Dünyayı da sallarız

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu konuşmasında, Teşkilat olarak Sakarya’da oy oranımızı %68’e çıkartarak genel anlamda ilçelerde 17 de 17 yaptık. Ve önümüzdeki seçimlerde hedefimiz Sakarya’da 7-0 yapmak.

Biz kadınlar Ak Parti’nin temel taşlarıyız ve biz kadınlar gerektiğinde Beşikte sallarız, Dünyayı da sallarız diyerek Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum dedi.

Tek liste ile yapılan Kongre sonrası mevcut Başkan Emine Tosun güven tazeleyerek AK Parti Hendek Kadın Kolları Başkanı olurken, Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluştu,

Aysel Bakır, Fatma Sunman, Neşe Yıldız, Arzu Ateş, Asiye Tosun, Neriman Emine Yılmaz, Aysel Demirhan, Nagihan Köstereli, Güldane Sağlam, Emine Aygen, Hamiyet Aygül, Meltem Camcı, Ayşe Yan, Rehile Kırcı, Fatma Yorucu, Birşen Aslıbay, Reyhan İnan, Havva Kara, Emel Sav, Serap Cömert, Tülay Yılmaz, Sabire Topçu, Havva Çoban ve Sena Kılıç.


Yapılan Kongre sonrası güven tazeleyen Ak Parti Hendek Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, İl kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ve Ak Parti Hendek Kadın Kolları Kurucu Başkanı Hatice Yaz’a çeşitli hediyeler takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2015, 15:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184