AK PARTİ HENDEK'TE SOFU GÜVEN TAZELEDİ

AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı 5. Olağan Kongresi Yoğun Katılım İle Gerçekleşti.

AK PARTİ HENDEK'TE SOFU GÜVEN TAZELEDİ


Daha önce çift liste olması nedeniyle ertelenen kongrenin ardından bugün gerçekleşen Kongrede Ahmet Kavakçı aday olmadı ve Hendek teşkilatı 5.Olağan Kongresi mevcut ilçe Başkanı Ali Kemal Sofu’nun sunduğu tek liste ile Kongre gerçekleşti. Yapılan seçimler sonrası mevcut ilçe Başkanı Ali Kemal Sofu güven tazeleyerek yeniden Başkan oldu.

Hendek Belediyesi Sosyal Tesislerinde (Özdek) yapılan AK Parti Hendek 5.Olağan Kongresine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam, İstanbul Milletvekili AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Ahmet Baha Öğütken, Sakarya Milletvekilleri  Şaban Dişli, Ali İhsan Yavuz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Kılıç, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci,  AK Parti Hendek Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Başkanları, Teşkilat Yönetimi, MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Hendek Belediye Meclis Üyeleri Vural Tutkun ve Engin Yapıcı, Kadın kolları, Gençlik Kolları, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Partililer ve çok sayıda Vatandaş katıldı.


Kongre de Divan Başkanı Süleyman Özmen olurken, Divan Üyeliklerinde Ahmet Demir,  Ali İhsan Güneş, Yavuz Kork ve Mehmet Keçeoğlu yer aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından başlayan Kongrede Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu yaptığı açılış konuşmasında İlçe Teşkilatının faaliyetleri hakkında bilgiler vererek değerlendirmelerde bulundu.

Sofu, 5. Olağan kongremiz sonrası göreve başlayacak olan Yönetim Kurulu arkadaşlarımıza hayırlı olmasını dileyerek başarılar diliyorum. Önümüzdeki yeni dönem sevginin, kardeşliğin ve kucaklaşmanın hâkim olduğu bir dönem olacaktır, kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum dedi.


Hendek Belediye Başkanı Ali İnci konuşmasında, bugüne kadar birlikte çalışma fırsatı buldukları ve desteklerini esirgemeyen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sakarya milletvekili Ayşenur İslam’a, Sakarya Milletvekili Şaban dişli ve Ali İhsan Yavuz’a teşekkür ederek Hendek Belediyesi olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek kısa bir selamlama konuşması yaparak kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Sakarya Milletvekilleri adına konuşan Şaban Dişli Ülke gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatının çalışmaları ve başarıları hakkında bilgiler verdi. Dişli, Hendek’e hizmet edenleri, Hendek’in eski yöneticilerini yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Yeni seçilen arkadaşlara başarılar diliyorum, kongremiz hayırlara vesile olsun dedi.


İstanbul Milletvekili Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Ahmet Baha Öğütken konuşmasında, kongreler yenilenmek demek. Teşkilatlar olarak zor işler başarıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere bıraktığı Bayrağı sağlam bir şekilde Ak Parti Ailesi olarak kongrelerimizde birlik beraberlik içinde gerçekleştiriyoruz. Kongre sonrası yeni oluşturulacak olan yönetim Kurulumuza başarılar diliyor, kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum dedi.

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu yaptığı konuşmasında AK Partinin kuruluşundan bugüne Sakarya’da en üstlerde yer almanın çabasını sarf eden teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi yeni Yönetimin de aynı düsturla çalışmalarına devam edeceğine inanıyorum diyerek Kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam konuşmasında kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyerek Ülke gündemi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İslam, Ak Parti olarak yeni Türkiye’yi inşa etmek üzere sizlerle birlikte 13 yıl önce yola çıkmış bir kadroyuz. Hep birlikte yeni Türkiye ideali için yola çıktık, çok güzel ve kutlu olan bu yolda emek veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyor kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum dedi.


Konuşması sonrası Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ve Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu günün hatırası olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam’a Vazo hediye etti.

Hediye takdiminin ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ve Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’nun ellerini havaya kaldırarak birlik mesajı verdi.

Ayşenur İslam daha sonra diğer programlara katılmak üzere protokol ile vedalaşarak salondan ayrıldı.

Diğer yandan geçtiğimiz dönem Yönetimde yer alan ve başarılı bir şekilde teşkilat içerisinde çalışmaları ile göz önüne çıkan Başkan Yardımcısı ve Siyasi işler sorumlusu Muhammet İkbal Camcı’nın yeni yönetimde yer almaması dikkat çekti.

Konuşmaların ardından seçime geçildi.400 delegenin bulunduğu AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı 5. Olağan kongresi sonrası güven tazeleyen AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ikinci kez Başkan olurken, Yönetim Kurulu Üyeleri ise şu isimlerden oluştu;

Hamit İsmailoğlu, Mustafa Topal, Alaattin Paşa Kaba, Serkan Candan Hızarcı, Cemil İşnel, Hamit Canlı, Ali Yemiş, Âdem Öz, Hayri Öztürk, Macide Ataç, Nuri Bayraktar, Mücahit Toprak, Fatih Sunman, Resul Batman, Furkan Kılıç, Derya İlboğa, Remzi Alemdaroğlu, İrfan Demiray, İsmail Karanlık, Veysel Gürsel, M. Salih Köstereli, Duygu Gökçümen, Sezgin Mısır, Ahmet Kenar.


Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2014, 14:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem öz
Adem öz - 9 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun vatana millete ilçemize

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184