AK PARTİ’DEN COŞKULU KUTLAMA

Ak Parti’nin tek başına iktidar olması tüm yurtta olduğu gibi Hendek’te de coşkuyla kutlandı.

AK PARTİ’DEN COŞKULU KUTLAMA


Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte Ak Parti’ye gönül veren Vatandaşlar Ak Parti Hendek İlçe Teşkilat binası önünde toplanarak seçim sonuçlarını coşku ile kutladı.
Teşkilat binası önünde toplanan coşkulu kalabalığa hitap eden Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Milletimiz kararını vermiş, son sözünü sandıkta söylemiştir. Milletimiz istikrarın devamı için Ak Parti demiştir. Bu zafer sizlerindir diyerek tüm Partililer ve Vatandaşlara teşekkür etti.
Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Milletimiz son sözünü sandıkta söylemiştir. Bu anlamda seçim çalışmalarında emeği geçen tüm Parti kademelerimize ve Vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Bizler sizler için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Seçim sonuçlarının Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını dilerim diye konuştu.
Programın yapılan Havai fişek gösterileri ile son bulmasının ardından, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu Teşkilat binasına gelen misafirler ile yakından ilgilenerek tebrikleri kabul etti.




Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2015, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184