AK PARTİ’DEN KONGRE ÖNCESİ BASIN AÇIKLAMASI

Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı, yaklaşan kongreler öncesi Sakarya genelindeki Ak Parti Teşkilatları ile birlikte aynı anda bir basın açıklaması düzenledi.

AK PARTİ’DEN KONGRE ÖNCESİ BASIN AÇIKLAMASI



Ak Parti Hendek İlçe Teşkilat binasında gerçekleşen basın toplantısına, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Parti Üyeleri ve Vatandaşlar katıldı.

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Genel Merkez tarafından gönderilen basın açıklamasını okuduktan sonra soru cevap bölümüne geçildi.

Adaylığın çokluğu ile ilgili ne düşünüyorsunuz


Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu “adaylığın çokluğu ile ilgili ne düşünüyorsunuz” diye sorulan soruya, aday çokluğu milletimizin Partimize ne kadar sahip çıktığının göstergesi. Tabi ki Partimiz içerisinde ben bu işi daha iyi yaparım diyebilen arkadaşların bulunması bizlere gurur veriyor, cesaretli ve tecrübeli arkadaşlarımızın olması bizleri onurlandırıyor. Görüyoruz ki Ak Parti bayrağı hiçbir zaman yere düşmeyecektir. Aday adaylarımızın çok olması Partimizin gücünü gösterir, partimize olan saygıyı sevgiyi gösterir diye düşünüyorum dedi.

Çıraklık, kalfalık, ustalık

Sofu “birinci dönem çıraklık, ikinci dönem kalfalık, üçüncü dönem ustalık, siz hangi döneminizdesiniz” diye sorulan soruya karşılık, Cumhurbaşkanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Belediye Başkanlığı ilk döneminde 3 seçim geçirmiş olduğumu düşünerek sizlerin takdiri ile ustalık dönemine yükselmek istiyorum dedi.

Devam etmek istiyorum

Sofu konuşmasına sizlerin, teşkilatımızın, Ali Başkanımızın, Vekillerimizin ve Ak Parti büyüklerimizin Genel Merkezimizin ilke ve görüşlerine, standartlarına uygun olduğum takdirde, görev yaptığım dönem içerisinde geçirdiğimiz 3 seçimde başarılı olduğum düşünülmesi halinde görevime devam etmek istiyorum. Bu yüzden herhangi bir adayım veya devam etmek istiyorum diye bir açıklama yapmam söz konusu değil.

Gerekli görüşler ve istişareler yapıldıktan sonra devam etme kararı alınırsa devam ederiz, tamam kararı çıkarsa da biz Partimize sonuna kadar güveniyoruz, seviyoruz ve her zaman Partimizin hizmetindeyiz, gerekirse bırakmasını da biliriz dedi.

İnci kafaları karıştırdı


Hendek Belediye Başkanı Ali İnci kongre süreci hakkında kısa değerlendirmeler yaparak, daha önce 3 dönem İlçe Başkanlığı yapan ve Ak Parti kurucusu olan eski İlçe Başkanı Şenay Sakal’ın görev yaptığı 3 dönemden övgü ile bahsetti. İnci, 3 dönem İlçe Başkanlığı yapan Şenay Sakal’dan övgü ile bahsederken, kısa bir zaman içerisinde 3 seçimden de başarıyla çıkan mevcut İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’dan bahsetmemesi kafalarda soru işareti oluşturdu. Bazı Partililer, İnci’nin yapmış olduğu konuşmanın Şenay Sakal’ı tekrar İlçe Başkanı olarak görmek istediğine işaret olarak yorumladı.

Konuşmaların sonunda Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ve Aday Adayları bir araya gelerek basın mensuplarına poz verdiler.


Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2014, 13:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184