Ak Parti’den MHP’ye Ziyaret

Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı üyeleri, MHP Hendek İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Ak Parti’den MHP’ye Ziyaret


Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı üyeleri, Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Ali Kemal Sofu ile birlikte MHP Hendek İlçe Teşkilatını ziyaret etti.
MHP Hendek İlçe Teşkilatının ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal, Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Hendek İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri ve her iki Parti’nin üyeleri katıldı.

MHP Teşkilat üyeleri tarafından karşılanan Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı üyeleri daha sonra toplantı salonuna giderek açıklamalarda bulundu.
İttifakımızın ortak üyesi

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı kısa bir selamlama konuşmasının ardından, MHP olarak bizler ve Ak Parti Teşkilatı bu ittifakın bir üyesi. Ali Kemal Sofu ise her iki Partimizin ortak üyesi. Bundan sonraki süreçte sahada bir küskünlüğü ve dargınlığı olan seçmenlerimizin gönlünü almak, iki Parti İlçe Teşkilatlarından çok sizlere düşüyor diyerek sözü Cumhur İttifakı Adayı Ali Kemal Sofu’ya bıraktı.
MHP’li kardeşlerimizin bizlere sahip çıkmalarını istiyorum

Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu selamlama konuşmasının ardından, biz burada her iki Partimizin de adayı olduk. Bizim 7 aday adayımız vardı, MHP’nin de adayı vardı ama bize nasip oldu. Biz burada davamızın birer erleriyiz. Reislerimiz, liderlerimiz ne uygun görürse biz onu yaparız. Burada bu bize nasip oldu diye böyle konuşmuyoruz. Böyle olmasaydı da harekete devam edecektik. Bizim bu birlikteliğin hakkını vermemiz lazım. Seçildikten sonra da hem Reislerimize, hem Hendekli hemşerilerimize, hem Milliyetçi Hareket Partimize hem de Ak Partimize mahcup olmamamız lazım. Hepimizin olduğu gibi bizim de tek derdimiz tek sevdamız Hendek. Uzlaşamayacağımız bir şey yok. Çözemeyeceğimiz bir konu yok. Samimi olduktan sonra, dürüst olduktan sonra, derdimiz sevdamız Hendek olduktan sonra birlikte yürüyemeyeceğimiz bir durumda yok. Onun içi ben MHP’li kardeşlerimizden de bizlere sahip çıkmalarını istiyorum. Biz kendilerine kucak açtık, açacağız. Sürecin ne şekilde ilerleyeceğini zaten Partilerimiz belirliyorlar. MHP kendi meclis üyeleri ile seçime girecek, sadece Başkanlıkta bizi destekliyorlar. Biz inşallah sizlerin bu desteğine layık olacağız, sizleri de mahcup etmeyeceğiz.

Ben MHP’nin de adayıyım

Hendeğimize de tek derdimiz hizmet etmektir, eksik kalan işlerini tamamlamaktır ve bulunduğu yerden daha ileriye götürmektir. Bu anlamda şimdiden hem MHP’ye hem Ak Partimize bu süreç hayırlı olsun, bu yarış hayırlı olsun. İnşallah kol kola el ele verip Hendek’te Hendek’e yakışır bir seçim sonucu ile seçimleri kazanıp Hendek’i daha iyi yerlere getireceğiz. İstişarelerimiz devam edecek, görüşmelerimiz devam edecek. Bundan sonra Başkanlıkta ben MHP’nin de adayıyım. Hem Cumhurbaşkanımızın hem de Devlet Bahçeli büyüğümüzün onayı ve tavsiyesi ile.

Yabancılık hissetmiyorum

Burada inşallah elimizden geldiği kadar layık olmaya çalışacağız. Zaten buradaki herkes bizim arkadaşımız kardeşimiz yıllardır görüştüğümüz kişiler. Burada yabancılık hissetmiyorum, ne hikmetse kendi Partimde konuşma yapıyormuşum gibi gayet rahatım çünkü hepimiz kardeşiz, hepimizin derdi Hendek’e hizmet etmek, süreç hepimize hayırlı olsun.
Aygüneş’ten rozet önerisi

Konuşmalar sonrasında MHP Hendek Belediye Meclis Üyesi Yaşar Aygüneş Cumhur İttifakı Adayı Sofu’ya keşke Parti rozetinizi değil de Türk Bayrağı rozeti taksaydınız diyerek serzenişte bulunmasının ardından Sofu, iki rozetin bir araya gelebilmesi lazım. Rozetlerimizden gocunmayacağız. Rozetlerimizi kenara koymadan bu birlikteliği yürütebiliriz fakat tavsiyenizi değerlendireceğiz diyerek cevap verdi.
Konuşmaların ardından her iki Parti üyeleri yapılan ikramlar ve içilen çaylar ile birlikte sohbetler ederek başarı dileklerinde bulundu.


Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2019, 18:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
baspınarlı
baspınarlı - 5 yıl Önce

mhpli üyeler turgut babaoglu aday iken gidipde ali kemal e oy vermeleri ne kadar dogru olur bilinmez cumhur ittifakı adı altında oy istemeye gerek yok kim kime oy verecegini zaten biliyor turgut baskan varken ali kemal'in sansı bile yok

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184