AK PARTİ'Lİ KADINLAR KAHVALTILI TOPLANTI DÜZENLEDİ

Ak Parti Hendek Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun ve yönetiminin düzenlemiş olduğu aylık mahalle başkanları toplantısı Hendek ilçe teşkilat binasında yapıldı.

AK PARTİ'Lİ KADINLAR KAHVALTILI TOPLANTI DÜZENLEDİ

Ak Parti Hendek Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun ve Yönetiminin düzenlemiş olduğu aylık mahalle başkanları kahvaltılı toplantısı Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu'nun katılımlarıyla birlikte, Hendek ilçe teşkilat binasında yapıldı.

Sayın Zehra Hatipoğlu, 
Ak Parti KAdın kolları üst kademe ve gençlik Kolları bir bütün olarak calışmaktadır. Kadın Kolları mahalle başkanlarımız tüm mahalelerimizde AK PARTİmizin gözü kulağı olarak halkımızın sorunlarını üst kademelere ulaştırmaktadırlar. 2015 secimlerinde partimiz en yüksek oranda halkımızın desteğini almak için hep birlikte calışacağız dedi.


Hendek Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, Mahalle temsilcilerimiz gözümüz kulağımızdır. Temsilcilerimiz sayesinde mahalelerimizden haberdar olabiliyoruz ve calışmalarımızda temsilcilerimizin desteği sayesinde mahalelerimize ulaşabiliyoruz.Toplantımıza katılım sağlayan bütün teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2014, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184