AKBIYIK, CENGİZ VE BAŞ’A BABAOĞLU VE EKİBİNDEN ZİYARET

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte Kaymakam, Vergi Dairesi müdürüne hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirirken, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş’a taziye ziyareti gerçekleştirdiler.

AKBIYIK, CENGİZ VE BAŞ’A BABAOĞLU VE EKİBİNDEN ZİYARET


MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis Üyeleri Hüdaverdi Bahadır ve Engin Yapıcı ile birlikte Hendek Kaymakamlığı görevine başlayan İdris Akbıyık’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

Kaymakam İdris Akbıyık “Hendek için yapılması gereken ne varsa kurumlarımız ile birlikte uyum içerisinde çalışarak birlik ve beraberlik içerisinde hizmet edeceğiz “ diyerek ziyaretlerinden dolayı Babaoğlu ve beraberindekilere teşekkür etti.

Kaymakam İdris Akbıyık’a hayırlı olsun temennisini ileten Babaoğlu MHP İlçe Teşkilatı olarak ihtiyaç duyulduğunda her zaman ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti.

Kaymakam ziyaretin ardından Babaoğlu ve beraberindekiler Hendek Vergi Dairesi müdürlüğüne atanan Cemal Cengiz’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

 

Babaoğlu ve beraberindekiler daha sonra Hendek İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş’ı makamında ziyaret ederek taziyelerini ilettiler.

İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş taziye ziyaretinde bulunan Babaoğlu ve beraberindekilere teşekkür etti.












Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2015, 14:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184