Akçalışkan, Halkın Takdirini Kazandı

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Adayı Arzu Akçalışkan, Adapazarı ve çevre ilçeleri karış karış geziyor.

Akçalışkan, Halkın Takdirini Kazandı

Seçmenle buluşan Akçalışkan, 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yapıp destek istiyor. İlçe merkezleri ve köylerde birçok vatandaşla buluşan Akçalışkan, enerjisi ile halkın takdirini topluyor.

Her mahalleye kreş

Akçalışkan ilk olarak Serdivanda bulunan Tunahan Sitesi sakinlerini kapı kapı gezerek ziyaret etti. Kadınlarla sohbet eden Akçalışkan, taleplerini dinledi. Akçalışkan: "Sakarya Milletvekilimiz Ümit Dikbayır'ın eşi Nigar Dikbayır ve İl Kadın Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte Adapazarı Tunahan evlerde ev ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Kadınlarımıza söz verdik. Her çocuk ücretsiz okul öncesi eğitime kavuşacak, her mahalleye kreş, kadınlarımıza mesleki eğitim ve iş imkanı sağlayacağız. 14 Mayıs’ta #SakaryaTarihyazacak

#Azkaldı" dedi.

Halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan Akşalışkan bir yandan da kalabalık ekibi ile kapı kapı gezerek her eve dokunmaya, problemlere çözüm üretmeye çalışıyor.

Gençlerle bir araya geldi

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Adayı Arzu Akçalışkan, 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında gençlerle de bir araya geldi.

Gençlerin sesine kulak verdi

Akşamları kafeteryaları gezen Akçalışkan, gençlerden olumlu tepkiler aldığını söyledi. Akçalışkan: "Milletvekili adayımız Alper Alpay ile Serdivan Mavi durakta bulunan kafeteryalara giderek, gençlerimizin sesine kulak verdik. Gençlerimiz geleceğe umutla bakamıyor. Ailelerinin yaşadığı ekonomik sorunlarla kendilerininde boğuştuğunu, eğitim alanında eşit eğitim alamadıklarını dile getirdiler. Gençlerimize söz verdik;  KPSS sınavlarının sayısını artıracak ve sınavlardan ücret almayacağız.  Gençlerimiz sesini duyursun diye, Türkiye’nin her bölgesinden genç katılımını destekleyerek Türkiye Gençlik Meclisini kuracağız. Yurtlarda yemek ücretsiz olup, Üniversitelerde bahar şenliklerine gelen yasakları kaldıracağız" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2023, 10:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hendekli
Hendekli - 13 ay Önce

Dikbayırları anlamak mümkün değil tam siyasetçi olmuşlar Adapazarında seçim çalışmaları yapıyorlar Hendekte yerel gazeteye haber yaptırıyorlar yahu siz Hendeği çoktan gözden çıkardınız bunu bilmeyen yok Hendektende size oy yok

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184