Akçalışkan Yorulmak Bilmiyor

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Adayı Arzu Akçalışkan, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Akçalışkan Yorulmak Bilmiyor

Seçimin önemini anlatmak için her gün sahada olduklarını ve hizmetlerini anlattıklarını belirten Akçalışkan, “Her gün yollardayız, her gün sokaklardayız. Bu seçimin önemini vatandaşımıza anlatmaya çalışıyoruz"

Akçalışkan ilk olarak, Kayalar Grup, FY Mermer Tasarım Atölyesi ve Köpük Petshop firmalarını ziyaret etti. Akçalışkan: "Sakarya Milletvekilimiz Sn. Ümit Dikbayır'ın değerli eşi Sn. Nigar Dikbayır ve İl kadın Yöneticilerimiz ile Kayalar Grup, FY Mermer Tasarım Atölyesi Sahibi Nur Yağcı ve Köpük Petshop Sahibi Ceyda Hanımı ziyaret ederek, çalışmalarına yönelik bilgi aldık. Misafirperverliklerinden dolayı Kayalar Grup firma, FY Mermer Tasarım Atölyesi ve Köpük Petshop sahiplerine teşekkür ederim. #Azkaldı #Tarihyazacak" dedi.

Vatandaş umutlu

Akçalışkan, daha sonra İlyas Yapı Malzemeleri firma sahibi İlyas Al'ı ziyaret ederek saha çalışmalarina devam etti. Akçalışkan: "İlyas Yapı Malzemeleri firma sahibi Sn.  İlyas Al'ı ziyaret ederek, çalışmalarına yönelik bilgi aldık. Vatandaşlarımızın seçimlerden çok umutlu olduğunu görüyoruz, bunlara şahit olmak bizi ayrıca gururlandırıyor. Misafirperverliklerinden dolayı Sn. İlyas Al’a teşekkür ederim" diye konuştu.

Akçalışkan, bir sonraki ziyaretini Amerikan Kültür Yabancı Dil Okuluna gerçekleştirdi. Akçalışkan: "Yenicami Palmiye Caddesinde eğitim alanında hizmet veren Amerikan Kültür Yabancı Dil kursunu ziyaret ettik. Bizleri ağırlayan Sn. Nuray Aşoğlu'na teşekkür ederim. #AzKaldı #SakaryaTarihYazacak" diye belirtti.

Yoğun sevgi ile karşılandık

Akçalışkan son ziyaretini ise Milletvekili Adayı Selçuk Kılıçaslan ile beraber Serdivan da bulunan Bizim Bahçe sitesine gerçekleştirdi. Akçalışkan: "Ev ziyaretlerimiz sonrası Serdivan Bizim Bahçe sitesi sakinleri ile bir araya geldik. Milletvekili adayımız Sn. Selçuk Kılıçaslan ile site sakinlerinin sorunlarını dinledik. Bugün burada keyifli bir zaman geçiriyoruz. Vatandaşımızın yoğun ilgisiyle karşı karşıyayız. Seçimlere az bir zaman kaldı. Vatandaşlarımızın başta Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener, Partimiz ve milletvekili adaylarımıza teveccühü çok büyük. Bizleri misafir eden site sakinlerine sonsuz teşekkür eder saygı ve sevgilerimizi sunarız. #SakaryaTarihYazacak #AzKaldı ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sakaryalı
Sakaryalı - 1 yıl Önce

Herkes bunlardan nefret ediyor tecrübeyle sabit emin olun tek dertleri koltuk kapmak ama olmayacak iyi parti sınıfta kaldı

Hendekli
Hendekli - 1 yıl Önce

Boşyere uğraşma çok zor bir milletvekili çıkarabilirsiniz belki bittiniz bittiniz bay bay iyi parti

Vatandaş
Vatandaş - 1 yıl Önce

Boşuna uğraşmayın

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184