Akçayır Başkan Babaoğlu’nu Bağrına Bastı

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu, Akçayır Mahallesi’ni ziyaretinde vatandaşlardan büyük ilgi ve destek gördü.

Akçayır Başkan Babaoğlu’nu Bağrına Bastı

 Burada konuşan Babaoğlu, “91 mahallemizin tamamında hizmetimiz var. Daha fazlasını da yapabilirdik ama pandemi, havai fişek patlaması ve afetler hepimizi zorladı. Buna rağmen rekorlar kırdık, yeni dönem çok daha bereketli geçecek” dedi.

Akçayır Mahalle Muhtarı Hasan Uzun ve vatandaşlarca karşılanan Başka Babaoğlu’na ziyaretinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Burhan Namlı, AK Parti İlçe Başkanı Adem Öz ve Meclis üyesi adayları eşlik etti.

“Bu Dönem Çok Daha Bereketli Olacak”

Mahalle halkına teşekkür eden Başkan Babaoğlu, “Mahallelerimizde çok şükür hizmetlerimizi konuşuyoruz. 91 mahallemizin tamamında çok önemli işler yaptık. Üretimde ve hizmette rekorlar kırdık. Sorun neredeyse biz orada olduk. Akçayır’da yaptığımız kilitli parke çalışmaları, stabilize bakım ve yağmur suyu problemine çözüm olarak kanal bakımlarını gerçekleştirdik. Eksik yok mu, elbette var. Daha fazlasını yapabilirdik ama yaşadığımız pandemi, havaİ fişek fabrikası patlaması ve afetler hepimizi zorladı. Şimdi yeni döneme bakıyoruz. Cumhur İttifakı birlikteliğiyle, merkezi yönetim ve Büyükşehir desteğiyle Hendek için, mahallelerimiz için çok bereketli bir hizmet dönemi yaşayacağız. Bunu tüm kalbimle ve samimiyetimle ifade ediyor, kendimiz sizlere, sizleri de Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Sosyal Medya Fenomeninden Destek

Sosyal medya fenomeni Erdinç Uzun’da söz alarak Akçayırlı komşularına seslendi. “Turgut Babaoğlu’na ful destek verelim” diyen Uzun, “Çıraklık dönemi bitti, ustalık dönemi başlamıştır. Turgut Bey’in Hendek halkına borcu vardır, seçimden sonra o borcu ödemeye söz veriyor, iktidarla birlikte. İki iki daha dört” ifadelerini kullandı.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2024, 16:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184