A.Kemal Sofu Adaylık Süreci İçin Açıklama Yaptı

Ak Parti Hendek Belediye Başkan Aday Adayı A.Kemal Sofu Adaylığıyla ilgili Açıklama Yaptı.

A.Kemal Sofu Adaylık Süreci İçin Açıklama Yaptı

A.Kemal Sofu yaptığı açıklamada Kıymetli Hendek’li Hemşerilerim

Öncelikle 2024 yılı seçimleri belediye başkanı aday adaylığı sürecimizde ki teveccüh ve güçlü desteğinizden ötürü sizlere canı gönülden teşekkür ederim.

İttifak ortağımızın yetkilileri tarafından açıklama yapılmasından sonra yerel seçimlere MHP ile gireceğimizi öğrenmiş olduk.

İlçemizde Ak partinin aday çıkarmamasını kabullenemeyen gönüldaşlarımız ve partililerimiz başka partiden aday çıkmam konusunda yoğun bir baskı oluşturmakta ve basınımızda bu yönde haberler yapmaktadır.

Bu nedenlerden ötürü düşüncelerimi kamuoyunun bilgisine sunarım.

İyi niyetle yapılmış tüm bu teklif teveccüh ve tavsiyeler için herkese çok teşekkür ederim.

Hendek’imiz için hayırlısı olsun diyor, siz değerli hemşehrilerimizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.

Allah’a emanet olun.

A.Kemal Sofu sosyal medya üzerinden yayınladığı videosunda; Çok değerli hemşerilerim her birinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

 2024 yılı seçimleri belediye başkan aday adaylığı sürecimizdeki teveccüh ve güçlü desteğiniz için canı gönülden teşekkür ediyorum.

Bu süreçte tüm çalışmalarımızı ve hazırlıklarımızı ak partinin adayı olmak üzere yapmıştık.

 son milletvekili seçimlerindeki 33.000 civarı oy ve %56 oy oranımıza göre yine 2019 seçimlerinde ilçemizde cumhur ittifakının AK PARTİ ile seçime girmiş olması ve yine güncel anket sonuçlarına göre ak partinin aday çıkarmasını bekliyorduk

Lakin cumhur ittifakı ortağımız milliyetçi hareket partisinin açıklamasıyla ilçemizde yerel seçimlere MHP ile girileceğini öğrenmiş olduk.

Bu karar, bizleri şahsım ve ilçemiz adına derinden üzmüş olsa da reisimizin kararına saygı duymak bizim dava bilincimizin ve teşkilat disiplinimizin bir gereğidir.

Biz Sayın cumhurbaşkanımızın makam ve mevki arkadaşı değil dava ve yol arkadaşı olduğumuzu her ortamda söylemiştik.

Bugün de bize yakışan gereğini yapmaktır.

İlçemizde Ak Partimizin aday çıkarmamasını kabullenemeyen gönüldaşlarımız ve partilerimiz ,başka partiden aday olmamız konusunda yoğun bir baskı oluşturmaktalar ve basınımızda bu yönde haberler yapılmıştır. İyi niyetle yapılmış tüm bu teklif teveccüh ve tavsiyeler için herkese çok teşekkür ediyorum.

Keşke ilçemizde Ak Partimiz aday çıkarsaydı, keşke aday biz olsaydık. ama bizim için en önemli makam tam bağımsız ve güçlü Türkiyemizin mimari Recep Tayyip Erdoğan ile aynı çatı altında olmaktır.

Her zaman reisimizin emrinde ve çizgisinde olacağız.

Siyaset uzun soluklu bir yoldur. inşallah bundan sonraki süreçte partimize ve siz değerli hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Sayın cumhurbaşkanımıza sağlıklı uzun ömürler diliyorum

Hendek’imiz için hayırlısı olsun diyor, siz değerli hemşerilerimizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

Allaha emanet olun

YORUM EKLE
YORUMLAR
Esnaf
Esnaf - 4 ay Önce

Bi dava adamına yakışan budur partiden partiye aday yarışına girenler koltuk sevdalarına duyurulur

Hendekli
Hendekli - 4 ay Önce

Sayın Sofu Söylediğiniz gibi Hendek halkı sizi Belediye başkanı olarak görmek istiyorsa milletle beraber yol yürümektir tıpkı Babaoğlu’nun yaptığı gibi.

Bozkurt
Bozkurt - 4 ay Önce

Millet seni istiyorsa bu göreve layık görüyorsa her şeye rağmen yine seçilirsin ondan sonrada Babaoğlu gibi partiye dönersin bu kadar net.Millette hoşlanmadığı birisine bu Cumhur ittifakındandır o zaman ona oy verelim diye düşünmek bu saçmalık olur milletle alay etmek olur.Saygılar.

AKP
AKP - 4 ay Önce

Şimdi bu partililerin hepsi koyun mu içlerinden belki Babaoğlu’nu icraatlarından dolayı desteklemeyecek o zaman ne olacak buna rağmen yinede bunu destekleyin demek milletimizin oyuna ipotek koymak olur onuda aziz milletimiz kabul etmez.

Mahmutbeyi Hacı
Mahmutbeyi Hacı - 4 ay Önce

İyi güzel söylüyorsunda millette Turgut Babaoğlu’ndan memnun değilse buna rağmen milletimiz onu desteklemek zorundamı böyle bir şey olur mu bu milletimizle alay etmektir hor görmektir bu kadar net.

hendekliii
hendekliii - 4 ay Önce

hala reisimiz diyor hala davamız diyor ya. kafaya bak. iyki devredışı kalmışsın. bu kafayla senden olmazdı zaten. at gözluklerınızı bi çıkaramadınız gitti.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184