A.KEMAL SOFU’DAN AÇIKLAMA

Ülkemiz, Milletimiz ve Dünya’daki tüm mazlumlar için büyük önem arz eden 30 Mart Seçimlerini tamamlayarak geride bırakmış bulunmaktayız.

A.KEMAL SOFU’DAN AÇIKLAMA


Bu seçimlerde parti çalışmalarımızda emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımızı, İlçe Yönetimimizi, Kadın Kollarımızı, Gençlik Kollarımızı, Köy Mahalle Başkanlarımızı, Meclis Üyesi Adaylarımızı ve Sandık Kurullarımızı yağmur demeden çamur demeden soğuk demeden özverili bir şekilde çalışmalarından dolayı kutluyorum.

Seçim süreci boyunca ilçe huzurunun bozulmasına sebep olacak hiçbir olayın yaşanmamış olmasından dolayı ilçemizde bu yarışa girmiş olan bütün siyasi partilere teşekkür ediyorum.

Özelikle bu seçimlere yoğun bir katılımla ilgi göstermiş olan tüm halkımıza iradesini ve düşüncelerini sandığa yansıtmış oldukları için teşekkür ederim. Sandıklar halkın kendisini ifade ettiği ve son sözü söylediği yerlerdir. Bizler sandıktaki bu sese kulak vermek zorunda olduğumuzun ve dersimizi çıkartarak eksiklerimizi gidermemizin gerektiğinin bilinci içersinde olduğumuzu ifade ediyorum.

İlçemizde ve Ülkemizde yaşanan bütün kirli oyunlara ve ittifaklara rağmen Partimizin Türkiye genelinde %46 ile birinci parti olması, İl genelinde 17 belediyeyi de kazanmış olması ve İlçe Genelinde de Büyükşehir Belediyesi,  İlçe Belediyesi ve Meclis Üyeliği seçimlerinin her birinde birinci parti olmasından dolayı da ayrıca mutluluk duymaktayız. 

Sonuç olarak seçim sonuçlarının İlçemize, İlimize ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor. Öncelikle seçilmiş Belediye Başkanımıza, tüm Meclis Üyelerimize ve Muhtarlarımıza hayırlı olsun diyor ve başarılar diliyorum.

Ali Kemal SOFU
Ak Parti Hendek İlçe Başkanı

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2014, 17:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184