Akıcı’ dan Ekrem Yüce’ Ye Çağrı

Gelecek Partisi Hendek İlçe Başkanı Musa Akıcı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye Yeşilvadi grup yolu İçin Çağrıda Bulundu.

Akıcı’ dan Ekrem Yüce’ Ye Çağrı

Musa Akıcı Yaptığı Çağrıda;

Yap boz siyasetine bir son verin.

Yeşilvadi grup yolu yıllardır harabe durumda, vatandaşların asfalt talebinin karşılanacağını Ak parti ilçe başkanınız yapılacak diye müjde haberi  verdi sevindik Hep birlikte.

Daha sonra ihale iptak oldu haberi vatandaşlarımızı ve bizi olumsuz etki yarattı.

Sayın YÜCE Hendek ilçemize yabancı bir kişi değilsiniz ve bu olumsuz durumu bir an önce sonuca kavuşturmanızı bekliyoruz.

Ak parti ilçe başkanının çabasından dolayı da teşekkür ederiz.

Hendek ilçemize sahip çıkarak ve hak ettiği hizmetleri alması için bizler herdaim ilçemize yararlı olacak projelerin destekçisiyiz.

Plansız projeler ilçemize ekonomik ve sosyal anlamda olumsuz etki yapar.

Hizmet noktasında vatandaşımızın birinci ayağı olan ilçemizin değerli muhtarlarının taleplerini, İlçe belediye başkanı ve Büyükşehir belediye başkanı dikkate alması,belirli bir plan çerçevesinde kendileri ile istişareli olarak çalışma yapmalarını bekliyor ve takip ediyoruz.

Sakarya ilimizde Hendek ilçemiz siyasi,spor ve sosyal alanlarda herdaim adını başarı ve takdir edilecek çalışmalarda duyurduğunu şaitleriyiz.

Biz Gelecek partisi olarak vatandaşımızın hak ettiği  hizmeti alma noktasında herdaim yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz.

Gelecek partisi  olarak Hendekli  tüm vatandaşlarımı partime çay içmeye davet ediyorum.

Buyrun Güzide ilçemiz Hendeğimizi birlikte GELECEĞİNE yön verelim.

Saygı ,selam ve hürmetlerim ile.

Musa AKICI

Gelcek Partisi Hendek İlçe Başkanı

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2021, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184