AKP HENDEK’TEN GÖVDE GÖSTERİSİ

Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı Seçim Bürosu açılışında gövde gösterisi yaptı.

AKP HENDEK’TEN GÖVDE GÖSTERİSİ


Ak Parti Hendek İlçe Başkanlığı tarafından miting havasında düzenlenen açılış programında sırasıyla Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali İnci ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeki Toçoğlu birer konuşma yaptılar.

Hendek Belediyesi Sosyal Tesislerinde verilen yemek sonrası Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı önünde partililer bir araya gelerek topladılar.

Daha sonra trafiğe kapalı olan Muammer Sencer Caddesinde Hendek Belediyesi Bandosu eşliğinde meşalelerin yakılmasıyla yürüyüşe geçildi. Ön saflarda Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkan Adayı Ali inci, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, İlçe yönetimi ve partililer kalabalık bir şekilde Cumhuriyet Alanına geldiler.

İlk olarak Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu konuşma yaptı.

Ali Kemal Sofu konuşmasında, Hendek’te birçok şey değişti. Örneğin Hendek Gençlik Merkezi, Uludere Rekreasyon projesi, Rasim Paşa Cami Projemiz ve daha birçok projemiz hayata geçmiştir. Hendek Belediye Başkan Adayımız Ali İnci’yi alkışlamanızı istiyorum dedi. Gecenin bu saatinde bu meydanı doldurduğunuz için de hepinize teşekkür ediyorum. Başbakanımızı güçlü kılmak için, Hendeğimizi güçlü kılmak için, çocuklarımızın geleceği için Ak Parti’ye desteklerinizi  %85 oy oranında bekliyoruz dedi.

Hendek seninle guru duyuyor tezahüratıyla kürsüye çıkan Ali İnci, Bende sizlerle gurur duyuyorum diyerek konuşmasına başladı.

Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali İnci konuşmasında, gecenin bu saatinde geldiğiniz için teşekkür ederim. İnşallah önümüzdeki günlerde yapacağımız büyük mitingde oy olmak için değil, yaptığımız hizmetleri anlatacağız. Nasıl söz verdik ve nasıl yaptığımızı ortaya koymak için. İşte Hendek, işte hizmet dedi.

Son olarak Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeki Toçoğlu söz aldı. Konuşmasında, İstanbul’da muhalefet Belediye Başkan adayı söz vermiş, eski İstanbul’u geri getireceğim diye. Kadir Abi’de cevap vermiş, on gün çöpleri toplamayalım eski İstanbul geri gelir der. Yeni Türkiye’nin insanları sevgili Hendekliler, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum diyerek sözlerine devam etti.

Ben zaman zaman Türkiye’nin en çaresiz muhalefeti Sakarya muhalefeti diyorum. Bunu bilerek söylüyorum. Şimdi Hendek Belediye Başkanım sizlere hitap etti. Hendek’te eksik ne var, eksik bir şey yok. Bundan sonra üstüne bir şey koymak için çalışıyoruz.

Sakarya da ne eksik. 1999’da yerle bir olmuş Şehir bu gün Allah’ımıza çok şükür ayağa kalkmış bir şehir. Bu gün Sakarya’mızda hiçbir şey eksik değil dedi.

Konuşmaların bitiminde Ak Parti Hendek seçim bürosunun kurdelesi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ali İnci, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu,  Ak Parti Hendek Kadın kolları Başkanı Emine Tosun ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri tarafından kesildi.

Kurdele kesiminden sonra program sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2014, 10:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
abc
abc - 10 yıl Önce

önceleri il genel meclisi şimdi de ilçe meclis üyeliklerine yıllardır çöreklenmiş eğitimsiz ve vizyonsuz insanların hala listelerde yeralmasını anlamış değilim...bırakın ya da bıraktırın artık bu insanları gençlere yer açılsın!

yaşar   dertli
yaşar dertli - 10 yıl Önce

Durmak. Ali. İnci. Başkanizla. Devam.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184