AKP’NİN KORKULU RÜYASI OLDUK

Ünver Akyazı’da dertlere ortak oldu

AKP’NİN KORKULU RÜYASI OLDUK
Temposunu arttıran MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Ünver, Akyazı gezisinde 50 köy ve mahalle muhtarı, esnaf, emekli, çiftçi ve özellikle ev hanımlarından gelen şikayetleri dinleyerek seçimlerde destek isteyerek çarpıcı mesajlar verdi.

GÜN BOYU SOKAKTA GEZDİ

Hendek, Geyve, Sapanca, Erenler ve Karasu ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdüren MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Ünver, önceki günde Akyazı’daydı. Sahaya inerek tüm seçmenlerle yüz yüze görüşen Ünver, bu doğrultuda başlattığı programları aksatmadan devam ettiriyor. Seçim aracı ve seçim şarkısıyla çalışmalarına devam eden Ünver, Akyazı merkezinde bulunan Kapalı Pazaryeri ve ilçe esnafını ziyaret etti. Gün boyu esnaf ziyaretleri yapan Ünver, Pazar esnafından ve diğer işyerlerinden alışveriş yapan vatandaşlarla gün boyu sohbet etti. Esnafla, öğrenciyle, emekli ve çiftçiyle, ev hanımlarıyla dertleşen Ünver, MHP’ye destek istedi.

ESNAF DERT KÜPÜ

Özellikle Pazar yeri esnafı ile ilçe esnafının büyük marketlere karşı gösterdikleri tepki dikkat çekti. Pazarcılar, “Büyük marketlerle bizi yarıştırıyorlar. Biz esnafız ama bizi anlayan ne düşünen ne de dinleyen var. Büyük bir gücün altında ezilmeye mahkum ediliyoruz. Esnafın derdi kimsenin umurunda değil” diye isyan ettiler. Bazı giyim esnafı Erenler ilçesi Çarşamba Pazarına kurulan kumaş pazarına tepki gösterirken, kimi esnaflarda belediye uygulamalarına isyan etti. Ev hanımları da geçim derdinden sitem ederken, Ünver ilçe de her konuştuğu vatandaşın dert küpü olduğunu belirtti.

HERKES ŞİKAYET EDİYOR

Esnafın korunması, kollanması ve desteklenmesi için söz de değil, şov yaparak değil gerçek manada tedbirler uygulamaya koyacaklarını söyleyen Ünver, “ Bu zihniyet milleti perişan etmekten başka bir şey yapmıyor. Esnaf bu milletin kendisidir, ekonominin can damarı, dinamosudur. Bu şehrin bir ticaret şehri olduğunu her fırsatta dile getiriyoruz. Biz siyaseti milletimiz ve ülkemiz için yapıyoruz. Bu sorunların hepsini çok iyi biliyoruz. AKP’nin korkulu rüyası olduk. Biz yorulmayacağız, bıkmayacağız. Bu seçimi alacağız, AKP’den kurtulacağız. MHP 17 belediyenin alayına taliptir ” dedi.

MUHTARLARA TEŞEKKÜR

Daha sonra Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Öz’ün ev sahipliğinde Orhan Ünver, Semazen Restoran’da 50’ye yakın muhtarla bir araya geldi. Burada Büyükşehir yasasını anlatan Ünver, muhtarların görüş ve önerilerini dinledi. Bazı muhtarların ilçeye yönelik göstermelik yapılan hizmetlerden dert yanarak sitem etmesi dikkat çekti. Muhtarlarla 1,5 saate yakın yapılan istişare toplantısının ardından Orhan Ünver, tekrar gezilerine devam etti. Gün boyu süren programların ardından Ünver, akşam saatlerinde ilçeden ayrıldı.

 

Ünver’e Akyazı İlçe Başkanı Ahmet Birinci, Akyazı Belediye Başkan adayı Bahattin Dertlioğlu, MHP İl Başkan Yardımcıları, İl Yöneticileri-İlçe Yöneticileri, İl ve İlçe Kadın Kolları üyeleriyle partililer eşlik etti.

 

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2014, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184